Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pas ole JpGroup
Normal Tactiek 4-1-3-2
34% Balbezit 66%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 56.8
average Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


6e minuut.
Zinoviadis trapt de bal weg. Kouros controleert de bal met de borst. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel. Miniatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:1

11e minuut.
Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmatanis speelt de bal door. Kranidiotis rent richting de bal. Marcinkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Biavati passt de bal in één keer door. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe speelt de bal door. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Doeltrap. Zinoviadis trapt de bal weg. Korolovszky probeert naar een medespeler te passen. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Miniatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:2

15e minuut.
Kouros rent richting de bal. Korolovszky rent richting de bal. Korolovszky passt de bal met de wreef. Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barbaru passt de bal zonder na te denken. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz passt de bal met de wreef. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión draait met de bal, schiet en ... Miniatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:3

20e minuut.
Zinoviadis met een sublieme pass. Tornaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kouros is nu in balbezit. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru schiet op doel. Tornaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:4

22e minuut.
Salmatanis rent richting de bal. Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe geeft een lange en hoge pass. Marcinkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Miniatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:5

25e minuut.
González speelt de bal door. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz passt de bal in één keer door. Orión rent richting de bal. Orión draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:6

27e minuut.
Jaspe kan de bal niet met de borst controleren. Gavelas is nu in balbezit. Jaspe maakt een afschuwelijke overtreding. Jaspe krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Orión is nu in balbezit. Orión passt de bal in één keer door. Daar is Marcinkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zinoviadis probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:7

31e minuut.
Salmatanis rent richting de bal. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru speelt de bal door. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Korolovszky haalt uit met een fantastische trap. Miniatis probeert naar een medespeler te passen. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marcinkiewicz de bal. Marcinkiewicz schiet op doel. Miniatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orión is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zinoviadis met een sublieme pass. Salmatanis heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Miniatis met een harde bal richting middenveld. Marcinkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcinkiewicz geeft een hoge lob. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Korolovszky passt de bal zonder na te denken. Orión rent richting de bal. Orión passt de bal zonder na te denken. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Orión is nu in balbezit. Barbaru rent richting de bal. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas ole 88%, JpGroup 12%.
Pas ole - JpGroup 0:8

47e minuut.
Petimezas onderschept slim de pass. Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavati geeft de bal voor. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ... Miniatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:9

50e minuut.
Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz passt de bal met de wreef. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Korolovszky de bal. Korolovszky probeert naar een medespeler te passen. Orión heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:10

53e minuut.
Latrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Jaspe met een sublieme pass. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Miniatis trapt de bal weg van het doel. Marcinkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zinoviadis de bal. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:11

56e minuut.
Tzolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzolis passt de bal in één keer door. Kouros is nu in balbezit. Orión onderschept slim de pass. Orión draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

57e minuut.
Jaspe passt de bal met de wreef. Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Orión rent richting de bal. Orión schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Korolovszky met een snelle inworp. Klungelig pakt Barbaru de bal. Barbaru passt de bal in één keer door. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Kranidiotis is nu in balbezit. Marcinkiewicz onderschept slim de pass. Marcinkiewicz schiet op doel. Miniatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:12

66e minuut.
Klungelig pakt Gavelas de bal. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel. Miniatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:13

69e minuut.
Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouros is nu in balbezit. Barbaru onderschept slim de pass. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Miniatis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:14

71e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Barbaru passt de bal met de wreef. Kranidiotis heeft problemen om de bal te vangen. Marcinkiewicz is nu in balbezit. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal met de wreef. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión haalt uit met een fantastische trap. Miniatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Miniatis trapt de bal weg. Biavati bereikt de bal nog maar net als eerste. Biavati speelt de bal door. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Latrias bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe onderschept slim de pass. Jaspe met een sublieme pass. Orión is nu in balbezit. Orión draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:15

79e minuut.
Korolovszky is nu in balbezit. Barbaru rent richting de bal. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión draait met de bal, schiet en ... Tornaris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Miniatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:16

81e minuut.
Petimezas is nu in balbezit. Orión onderschept slim de pass. Orión schiet op doel. Marcinkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Marcinkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:17

83e minuut.
Petimezas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión passt de bal in één keer door. Marcinkiewicz rent richting de bal. Marcinkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:18

85e minuut.
Jaspe is nu in balbezit. Jaspe passt de bal in één keer door. Korolovszky speelt de bal door. Daar is Barbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:19

87e minuut.
Rybkiewicz rent richting de bal. Rybkiewicz geeft een hoge lob. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pas ole - JpGroup 0:20

88e minuut.
Korolovszky met de inworp. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru passt de bal met de wreef. Orión bereikt de bal nog maar net als eerste. Orión haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pas ole 83%, JpGroup 17%.
Pas ole - JpGroup 0:20