Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A OSASUNA Darmeni.fc
OSA442 Tactiek 12345
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
6 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.3 gemiddelde waardering 58.4
adequate Schieten formidable
adequate Passen very good
weak Verdedigen solid


2e minuut.
Tofiqli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofiqli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ryndak de bal. Mitruś rent richting de bal. Mitruś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Załoga heeft problemen om de bal te vangen. Załoga speelt de bal door. Rojão met een sublieme pass. Klungelig pakt Mitruś de bal. Mitruś schiet op doel. Szczeciński bokst de bal weg.

4e minuut.
Seniw probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski speelt de bal door. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Stolarski probeert naar een medespeler te passen. Rojão met een sublieme pass. Mitruś rent richting de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. Szczeciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:1

8e minuut.
Aclan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajda onderschept slim de pass. Wajda geeft de bal voor. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:2

9e minuut.
Alasalmi speelt de bal door. Mitruś kan de bal niet met de borst controleren. Kartalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:3

10e minuut.
Aclan rent richting de bal. Aclan passt de bal met de wreef. Evripiotis is nu in balbezit. Araníbar onderschept slim de pass. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rojão verovert de bal door een tackle van achteren. Rojão geeft de bal voor. Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. Szczeciński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tornavaca met een harde bal richting middenveld. Rojão kopt de bal weg. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mitruś onderschept slim de pass. Rojão rent richting de bal. Rojão geeft een hoge lob. Araníbar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:4

22e minuut.
Mitruś is nu in balbezit. Rojão probeert naar een medespeler te passen. Araníbar heeft problemen om de bal te vangen. Araníbar schiet op doel. Szczeciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:5

24e minuut.
Rojão is nu in balbezit. Rojão geeft de bal voor. Araníbar rent richting de bal. Araníbar schiet op doel. Szczeciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:6

26e minuut.
Rojão probeert naar een medespeler te passen. Araníbar heeft problemen om de bal te vangen. Araníbar passt de bal met de wreef. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś draait met de bal, schiet en ... Szczeciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Załoga probeert naar een medespeler te passen. Wajda probeert naar een medespeler te passen. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão is nu in balbezit. Rojão passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mitruś met een sublieme pass. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mitruś de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Alasalmi met een sublieme pass. Rojão heeft problemen om de bal te vangen. Rojão passt de bal met de wreef. Araníbar bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Białogłowski kopt de bal weg. Araníbar rent richting de bal. Tofiqli maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tofiqli naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Wajda kopt de bal weg. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar passt de bal zonder na te denken. Mitruś rent richting de bal. Mitruś haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 78%, Darmeni.fc 22%.
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:7

46e minuut.
Rojão speelt de bal door. Daar is Mitruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitruś passt de bal zonder na te denken. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Alasalmi passt de bal met de wreef. Daar is Mitruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojão met een sublieme pass. Araníbar rent richting de bal. Araníbar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:8

49e minuut.
Araníbar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski passt de bal zonder na te denken. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel. Szczeciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Rojão met een sublieme pass. Boev kan de bal niet met de borst controleren. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:9

53e minuut.
Daar is Rojão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojão passt de bal met de wreef. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Boev geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alasalmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rojão rent richting de bal. Rojão geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ryndak heeft problemen om de bal te vangen. Rojão speelt de bal door. Mitruś heeft problemen om de bal te vangen. Rojão is nu in balbezit. Rojão draait met de bal, schiet en ... Szczeciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitruś is nu in balbezit. Rojão rent richting de bal. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś draait met de bal, schiet en ... Szczeciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:10

64e minuut.
Wajda speelt de bal door. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś passt de bal met de wreef. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão geeft een lange en hoge pass. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś schiet op doel. Szczeciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:11

71e minuut.
Mitruś verovert de bal door een tackle van achteren. Mitruś speelt de bal door. Araníbar heeft problemen om de bal te vangen. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:12

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Løberg komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mitruś kopt de bal weg. Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojão passt de bal in één keer door. Daar is Araníbar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araníbar draait met de bal, schiet en ... Szczeciński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Araníbar kopt de bal weg. Mitruś rent richting de bal. Kartalis rent richting de bal. Mitruś onderschept slim de pass. Mitruś schiet op doel. Szczeciński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:13

79e minuut.
Białogłowski met een snelle inworp. Wajda rent richting de bal. Wajda probeert naar een medespeler te passen. Mitruś is nu in balbezit. Mitruś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Białogłowski kopt de bal weg. Araníbar controleert de bal met de borst. Araníbar geeft een lange en hoge pass. Szczeciński probeert wanhopig de bal te grijpen. Mitruś rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:14

85e minuut.
Kartalis heeft problemen om de bal te vangen. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś passt de bal met de wreef. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Aclan is nu in balbezit. Stolarski verovert de bal door een tackle van achteren. Stolarski passt de bal zonder na te denken. Mitruś rent richting de bal. Mitruś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Araníbar is nu in balbezit. Araníbar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:15

88e minuut.
Rojão probeert naar een medespeler te passen. Araníbar met een sublieme pass. Rojão met een sublieme pass. Mitruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mitruś is nu in balbezit. Rojão bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitruś speelt de bal door. Araníbar rent richting de bal. Araníbar draait met de bal, schiet en ... Szczeciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zervos kopt de bal weg. Białogłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białogłowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A OSASUNA 78%, Darmeni.fc 22%.
C.A OSASUNA - Darmeni.fc 0:15