Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abbeydale Scythes O.Φ.Η.
Normal Tactiek alarma
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 36.3
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Daar is Niarchos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spyridon bereikt de bal nog maar net als eerste. Niarchos is nu in balbezit. Niarchos haalt uit met een fantastische trap. Spyridon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kapoutzidis zal de hoekschop nemen. Kosionis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Tsakalof bereikt de bal nog maar net als eerste. Markoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Markoulidis met een sublieme pass. Kosionis rent richting de bal. Kosionis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Sakellaropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellaropoulos met een sublieme pass. Kosionis rent richting de bal. Kosionis haalt uit met een fantastische trap. Tzivanis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sakellarakis probeert naar een medespeler te passen. Markoulidis kopt de bal weg. Therianos rent richting de bal. Therianos geeft de bal voor. Kosionis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kapoutzidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kapoutzidis geeft een hoge lob. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis schiet op doel. Sakellarakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kapoutzidis kopt de bal weg. Daar is Stamatiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niarchos bereikt de bal nog maar net als eerste. Niarchos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:1

31e minuut.
Polemis is nu in balbezit. Kapoutzidis onderschept slim de pass. Kapoutzidis passt de bal zonder na te denken. Kosionis heeft problemen om de bal te vangen. Kosionis haalt uit met een fantastische trap. Sakellarakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Niarchos draait met de bal, schiet en ... Sakellarakis probeert naar een medespeler te passen. Kokkaliaris kopt de bal weg. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kokkaliaris passt de bal met de wreef. Niarchos rent richting de bal. Stamatiou rent richting de bal. Niarchos verovert de bal door een tackle van achteren. Niarchos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sakellaropoulos passt de bal in één keer door. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Niarchos is nu in balbezit. Niarchos draait met de bal, schiet en ... Sakellarakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:2

44e minuut.
Xenokratis rent richting de bal. Therianos onderschept slim de pass. Therianos speelt de bal door. Kosionis is nu in balbezit. Kosionis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbeydale Scythes 78%, O.Φ.Η. 22%.
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:2

52e minuut.
Xenokratis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis onderschept slim de pass. Kosionis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tzivanis de bal onder controle te krijgen. Therianos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tzivanis is nu in balbezit. Niarchos verovert de bal door een tackle van achteren. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis schiet op doel. Sakellarakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:3

54e minuut.
Sarantis probeert naar een medespeler te passen. Tsouleas rent richting de bal. Tsouleas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kosionis de bal. Kosionis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:4

56e minuut.
Markoulidis met een snelle inworp. Daar is Therianos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Therianos geeft een lange en hoge pass. Niarchos bereikt de bal nog maar net als eerste. Niarchos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kouis komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Therianos met een snelle inworp. Markoulidis rent richting de bal. Markoulidis geeft een hoge lob. Kouis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kouis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:5

62e minuut.
Kouis passt de bal zonder na te denken. Kapoutzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapoutzidis passt de bal zonder na te denken. Daar is Kosionis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosionis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doeltrap. Sakellarakis trapt de bal weg van het doel. Therianos kopt de bal weg. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sakellaropoulos rent richting de bal. Sakellaropoulos met een sublieme pass. Kosionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosionis schiet op doel. Sakellarakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:6

81e minuut.
Kouis is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapoutzidis neemt de hoekschop. Sakellaropoulos krijgt zijn hoofd ertegen. Sakellarakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbeydale Scythes 80%, O.Φ.Η. 20%.
Abbeydale Scythes - O.Φ.Η. 0:7