Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panetolikos F.C PELEKANS
Normal Tactiek 532 otto
41% Balbezit 59%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 56
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 49.6
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Skierka onderschept slim de pass. Skierka met een sublieme pass. Ardito geeft een hoge lob. Nappa krijgt zijn hoofd ertegen. Drosakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:1

2e minuut.
Arkoudeas rent richting de bal. Arkoudeas passt de bal in één keer door. Veryvakis is nu in balbezit. Nappa onderschept slim de pass. Nappa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:2

5e minuut.
Skierka kopt de bal weg. Adepoju rent richting de bal. Adepoju geeft de bal voor. Daar is Nappa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drosakis met een harde bal richting middenveld. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Vourtsis begaat een overtreding. Adepoju is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ardito zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nappa springt en kopt de bal. Drosakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:3

10e minuut.
Azran bereikt de bal nog maar net als eerste. Azran geeft een lange en hoge pass. Vourtsis is nu in balbezit. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ypatidis geeft een hoge lob. Skierka kopt de bal weg. Ardito is nu in balbezit. Ardito passt de bal in één keer door. Adepoju rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ardito heeft problemen om de bal te vangen. Ardito geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Morfonios de bal onder controle te krijgen. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Ardito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardito geeft een lange en hoge pass. Nappa is nu in balbezit. Nappa haalt uit met een fantastische trap. Drosakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:4

15e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft de bal voor. Vouloubasakis probeert de bal aan de voet te houden. Nappa is nu in balbezit. Nappa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kocabıyık met de inworp. Caraccioli rent richting de bal. Caraccioli passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık geeft een hoge lob. Nappa maakt een snoekduik en kopt de bal. Drosakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Inworp. Ardito met de inworp. Morfonios bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju onderschept slim de pass. Adepoju geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kocabıyık kopt de bal weg. Veryvakis rent richting de bal. Caraccioli verovert de bal door een tackle van achteren. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Ardito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardito geeft een hoge lob. Daar is Zindros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nappa is nu in balbezit. Nappa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drosakis met een harde bal richting middenveld. Caraccioli kopt de bal weg. Nappa heeft problemen om de bal te vangen. Nappa haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kocabıyık verovert de bal door een tackle van achteren. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Nappa kopt de bal weg. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Ypatidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa verovert de bal door een tackle van achteren. Nappa draait met de bal, schiet en ... Drosakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:5

28e minuut.
Arkoudeas heeft problemen om de bal te vangen. Arkoudeas passt de bal in één keer door. Veryvakis kan de bal niet met de borst controleren. Nappa is nu in balbezit. Nappa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:6

31e minuut.
Ardito verovert de bal door een tackle van achteren. Ardito passt de bal zonder na te denken. Daar is Kocabıyık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Nappa maakt een snoekduik en kopt de bal. Drosakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Ypatidis geeft de bal voor. Inworp. Kocabıyık met de inworp. Caraccioli geeft de bal voor. Adepoju springt en kopt de bal. Drosakis bokst de bal weg.

33e minuut.
Zindros geeft een hoge lob. Ardito kopt de bal weg. Klungelig pakt Vourtsis de bal. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Arkoudeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraccioli onderschept slim de pass. Caraccioli passt de bal zonder na te denken. Nappa is nu in balbezit. Nappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:7

35e minuut.
Caraccioli passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft een hoge lob. Adepoju krijgt zijn hoofd ertegen. Drosakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:8

38e minuut.
Nappa is nu in balbezit. Nappa passt de bal zonder na te denken. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık geeft de bal voor. Nappa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:9

41e minuut.
Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft de bal voor. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Drosakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:10

42e minuut.
Klungelig pakt Nappa de bal. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju haalt uit met een fantastische trap. Drosakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:11

44e minuut.
Ardito is nu in balbezit. Ardito speelt de bal door. Nappa rent richting de bal. Nappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:12

45e minuut.
Azran passt de bal zonder na te denken. Nappa is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Ypatidis ... Strafschop! Nappa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nappa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panetolikos 87%, F.C PELEKANS 13%.
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:13

50e minuut.
Nurakhmetov onderschept slim de pass. Nurakhmetov geeft een lange en hoge pass. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju schiet op doel. Drosakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju met een sublieme pass. Nappa rent richting de bal. Nappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:14

54e minuut.
Adepoju rent richting de bal. Dizikiridis begaat een overtreding. Adepoju raakt geblesseerd tijdens het duel. Nurakhmetov met een snel genomen vrije trap. Nappa rent richting de bal. Nappa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vourtsis rent richting de bal. Ardito geeft een lange en hoge pass. Nappa rent richting de bal. Nappa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drosakis trapt de bal weg van het doel. Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ardito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardito geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zindros de bal. Nappa is nu in balbezit. Nappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:15

62e minuut.
Skierka geeft de bal voor. Daar is Kocabıyık, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocabıyık probeert naar een medespeler te passen. Adepoju rent richting de bal. Adepoju schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nappa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:16

64e minuut.
Ypatidis speelt de bal door. Ardito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardito passt de bal in één keer door. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ardito neemt de hoekschop. Nappa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Morfonios rent richting de bal. Ardito onderschept slim de pass. Klungelig pakt Adepoju de bal. Ardito geeft de bal voor. Nappa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Caraccioli kopt de bal weg. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık passt de bal met de wreef. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:17

69e minuut.
Azran is nu in balbezit. Caraccioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Azran bereikt de bal nog maar net als eerste. Azran geeft een hoge lob. Adepoju maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:18

70e minuut.
Arkoudeas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dizikiridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Adepoju geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:19

74e minuut.
Klungelig pakt Morfonios de bal. Kocabıyık geeft een hoge lob. Nappa rent richting de bal. Nappa haalt uit met een fantastische trap. Drosakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:20

75e minuut.
Nappa onderschept slim de pass. Nappa speelt de bal door. Kocabıyık bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocabıyık geeft de bal voor. Nappa rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:21

77e minuut.
Nappa onderschept slim de pass. Adepoju bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa rent richting de bal. Nappa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:22

78e minuut.
Ardito met een snelle inworp. Skierka heeft problemen om de bal te vangen. Skierka geeft een hoge lob. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ardito met de inworp. Skierka rent richting de bal. Skierka geeft een hoge lob. Adepoju rent richting de bal. Adepoju draait met de bal, schiet en ... Drosakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Skierka kopt de bal weg. Vouloubasakis heeft problemen om de bal te vangen. Nappa rent richting de bal. Nappa schiet op doel. Drosakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:23

81e minuut.
Nappa is nu in balbezit. Nappa passt de bal in één keer door. Kocabıyık rent richting de bal. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Adepoju maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:24

84e minuut.
Ardito kopt de bal weg. Adepoju rent richting de bal. Adepoju passt de bal zonder na te denken. Nappa rent richting de bal. Nappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:25

86e minuut.
Kocabıyık met een sublieme pass. Daar is Adepoju, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adepoju passt de bal zonder na te denken. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Nappa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Caraccioli kopt de bal weg. Nappa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ypatidis rent richting de bal. Nappa verovert de bal door een tackle van achteren. Nappa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:26

88e minuut.
Ardito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adepoju geeft de bal voor. Vouloubasakis heeft problemen om de bal te vangen. Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:27

90e minuut.
Kocabıyık is nu in balbezit. Kocabıyık geeft een lange en hoge pass. Nappa kopt de bal weg. Adepoju is nu in balbezit. Adepoju draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panetolikos 83%, F.C PELEKANS 17%.
Panetolikos - F.C PELEKANS 0:27