Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CA Osasuna B (team) A.E.K. F.C.
Normal Tactiek 4-1dm-3-2att
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 56
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 54.5
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Izzo is nu in balbezit. Izzo passt de bal zonder na te denken. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Bártfay met een sublieme pass. Izzo is nu in balbezit. Izzo met een sublieme pass. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Oraiopoulos trapt de bal weg. Izzo kopt de bal weg. Hubarevich heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap. Komvolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Giovanoudis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bártfay verovert de bal door een tackle van achteren. Bártfay geeft een hoge lob. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:1

9e minuut.
Hubarevich onderschept slim de pass. Hubarevich passt de bal zonder na te denken. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Komvolidis trapt de bal weg van het doel. Izzo kopt de bal weg. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Izzo kopt de bal weg. Daar is Purificação, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bártfay speelt de bal door. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Bártfay met een sublieme pass. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Bártfay passt de bal zonder na te denken. Purificação bereikt de bal nog maar net als eerste. Purificação passt de bal in één keer door. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería schiet op doel. Komvolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:2

13e minuut.
Rodriguez Rentería onderschept slim de pass. Hubarevich is nu in balbezit. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería schiet op doel. Komvolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:3

15e minuut.
Oraiopoulos met een sublieme pass. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski geeft een lange en hoge pass. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Foudostathopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Pilkrt met de inworp. Kowalewski geeft de bal voor. Kornilakis controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pilkrt met een sublieme pass. Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski speelt de bal door. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:4

22e minuut.
Rodriguez Rentería onderschept slim de pass. Rodriguez Rentería passt de bal met de wreef. Charitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich verovert de bal door een tackle van achteren. Hubarevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Eskandaryan rent richting de bal. Pelekanos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eskandaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Izzo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodriguez Rentería springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Purificação onderschept slim de pass. Izzo is nu in balbezit. Izzo geeft een hoge lob. Hubarevich krijgt zijn hoofd ertegen. Oraiopoulos probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Matsoukas is nu in balbezit. Izzo onderschept slim de pass. Izzo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hubarevich de bal. Hubarevich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kowalewski geeft een lange en hoge pass. Kornilakis kopt de bal weg. Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski geeft een lange en hoge pass. Rodriguez Rentería springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:5

33e minuut.
Bártfay geeft de bal voor. Hubarevich controleert de bal met de borst. Kornilakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Purificação rent richting de bal. Purificação haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Komvolidis trapt de bal weg. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo passt de bal in één keer door. Daar is Rodriguez Rentería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ... Komvolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Purificação passt de bal in één keer door. Izzo is nu in balbezit. Izzo probeert naar een medespeler te passen. Rodriguez Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Giovanoudis met een sublieme pass. Izzo kan de bal niet met de borst controleren. Izzo passt de bal in één keer door. Hubarevich rent richting de bal. Hubarevich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Kornilakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez Rentería passt de bal zonder na te denken. Hubarevich rent richting de bal. Hubarevich schiet op doel. Komvolidis bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izzo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hubarevich maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo speelt de bal door. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería schiet op doel. Komvolidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:6

43e minuut.
Klungelig pakt Kowalewski de bal. Kowalewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Purificação, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería haalt uit met een fantastische trap. Komvolidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski geeft een lange en hoge pass. Rodriguez Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Rodriguez Rentería schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Osasuna B (team) 90%, A.E.K. F.C. 10%.
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:7

47e minuut.
Ziogalas speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delura met een snelle inworp. Izzo is nu in balbezit. Izzo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Kornilakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:8

50e minuut.
Rodriguez Rentería verovert de bal door een tackle van achteren. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo passt de bal met de wreef. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich schiet op doel. Paal! Komvolidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:9

56e minuut.
Kowalewski rent richting de bal. Kowalewski probeert naar een medespeler te passen. Hubarevich rent richting de bal. Hubarevich draait met de bal, schiet en ... Komvolidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:10

58e minuut.
Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo passt de bal in één keer door. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel. Komvolidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:11

62e minuut.
Kowalewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyritsis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hubarevich. Hubarevich krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Doeltrap. Komvolidis trapt de bal weg. Izzo rent richting de bal. Izzo geeft een hoge lob. Hubarevich krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Purificação rent richting de bal. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería met een sublieme pass. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oraiopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oraiopoulos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Komvolidis de bal onder controle te krijgen. Izzo geeft een hoge lob. Hubarevich krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Komvolidis probeert wanhopig de bal te grijpen. Kyritsis is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Kowalewski is nu in balbezit. Kowalewski geeft de bal voor. Kornilakis kan de bal niet met de borst controleren. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería schiet op doel. Komvolidis bokst de bal weg. Klungelig pakt Kornilakis de bal. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich haalt uit met een fantastische trap. Komvolidis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:12

70e minuut.
Bártfay speelt de bal door. Rodriguez Rentería speelt de bal door. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:13

73e minuut.
Izzo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rodriguez Rentería de bal. Rodriguez Rentería passt de bal met de wreef. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:14

75e minuut.
Hubarevich geeft de bal voor. Izzo met een sublieme pass. Rodriguez Rentería heeft problemen om de bal te vangen. Izzo rent richting de bal. Izzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bártfay met een sublieme pass. Hubarevich is nu in balbezit. Hubarevich passt de bal met de wreef. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:15

85e minuut.
Bártfay passt de bal zonder na te denken. Kowalewski heeft problemen om de bal te vangen. Kowalewski geeft een hoge lob. Rodriguez Rentería rent richting de bal. Rodriguez Rentería schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Koutsoures is nu in balbezit. Kowalewski onderschept slim de pass. Kowalewski geeft een hoge lob. Rodriguez Rentería is nu in balbezit. Rodriguez Rentería schiet op doel. Komvolidis bokst de bal weg.

89e minuut.
Komvolidis trapt de bal weg van het doel. Izzo rent richting de bal. Izzo geeft een hoge lob. Hubarevich krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Hubarevich is nu in balbezit. Oraiopoulos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hubarevich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hubarevich legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CA Osasuna B (team) 83%, A.E.K. F.C. 17%.
CA Osasuna B (team) - A.E.K. F.C. 0:16