Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pasoledes BLACK EAGLE FC
451 Tactiek 442 mitsos
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 49.1
matig Schieten uitstekend
matig Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Xanov geeft een lange en hoge pass. España bereikt de bal nog maar net als eerste. España passt de bal zonder na te denken. Paßlack bereikt de bal nog maar net als eerste. Paßlack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:1

9e minuut.
Sannes rent richting de bal. Sannes passt de bal in één keer door. España bereikt de bal nog maar net als eerste. España haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:2

29e minuut.
Mydlo onderschept slim de pass. Mydlo passt de bal zonder na te denken. España bereikt de bal nog maar net als eerste. España schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:3

45e minuut.
Sakıba geeft een lange en hoge pass. España kopt de bal weg. Klungelig pakt Cortez de bal. Paßlack is nu in balbezit. Paßlack haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasoledes 71%, BLACK EAGLE FC 29%.
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:4

57e minuut.
Giagousis geeft een hoge lob. Paßlack is nu in balbezit. Borges schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Borges naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Klungelig pakt Bellos de bal. Bellos probeert naar een medespeler te passen. Mydlo probeert naar een medespeler te passen. España is nu in balbezit. España draait met de bal, schiet en ... Mantzavinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Tryba verovert de bal door een tackle van achteren. Tryba probeert naar een medespeler te passen. Paßlack is nu in balbezit. Mydlo is nu in balbezit. Mydlo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Alisandratos controleert de bal met de borst. Kompała rent richting de bal. Kompała speelt de bal door. Mydlo rent richting de bal. Mydlo probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:5

78e minuut.
Doeltrap. Banaszek komt het veld opgelopen. Toursounidis komt het veld opgelopen. Bichel komt het veld opgelopen. Cuero komt het veld opgelopen. Miculescu komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Banaszek speelt de bal door. Miculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miculescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt España de bal. España draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Banaszek is nu in balbezit. Banaszek passt de bal in één keer door. España rent richting de bal. España schiet op doel. Mantzavinis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:6

90e minuut.
Xanov onderschept slim de pass. Xanov geeft een lange en hoge pass. Toursounidis probeert naar een medespeler te passen. Cuero is nu in balbezit. Cuero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pasoledes 73%, BLACK EAGLE FC 27%.
pasoledes - BLACK EAGLE FC 0:7