Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
aekara Μέγας Αλέξανδρος
Normal Tactiek 4-4-2 R
38% Balbezit 62%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 53.3
poor Schieten excellent
weak Passen excellent
poor Verdedigen good


1e minuut.
Danezis is nu in balbezit. Tetwin rent richting de bal. Tetwin geeft een hoge lob. Canonici is nu in balbezit. Canonici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lavinas onderschept slim de pass. Lavinas probeert naar een medespeler te passen. Tsalouchidis rent richting de bal. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin draait met de bal, schiet en ... Tsichouridis bokst de bal weg.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farré met de inworp. Korálek probeert naar een medespeler te passen. Reçber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reçber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:1

9e minuut.
Reçber passt de bal zonder na te denken. Korálek speelt de bal door. Farré speelt de bal door. Canonici is nu in balbezit. Canonici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:2

11e minuut.
Daar is Farré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farré probeert naar een medespeler te passen. Daar is Canonici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reçber is nu in balbezit. Reçber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin geeft een lange en hoge pass. Canonici kopt de bal weg. Reçber rent richting de bal. Reçber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Tsichouridis met een sublieme pass. Muża bereikt de bal nog maar net als eerste. Muża met een sublieme pass. Canonici heeft problemen om de bal te vangen. Canonici haalt uit met een fantastische trap. Paal!

18e minuut.
Farré passt de bal met de wreef. Pyż geeft de bal voor. Tetwin kopt de bal weg. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Farré met een sublieme pass. Reçber rent richting de bal. Tsalouchidis is nu in balbezit. Reçber onderschept slim de pass. Reçber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tsichouridis trapt de bal weg van het doel. Korálek kopt de bal weg. Canonici rent richting de bal. Canonici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:3

22e minuut.
Korálek met een sublieme pass. Farré rent richting de bal. Farré passt de bal zonder na te denken. Daar is Canonici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canonici draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Korálek met een sublieme pass. Reçber rent richting de bal. Reçber passt de bal met de wreef. Canonici rent richting de bal. Canonici haalt uit met een fantastische trap. Tsichouridis bokst de bal weg.

23e minuut.
Tsalouchidis passt de bal met de wreef. Daar is Fryganas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canonici rent richting de bal. Canonici draait met de bal, schiet en ... Fryganas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:4

24e minuut.
Naxakis speelt de bal door. Klungelig pakt Oikonomos de bal. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Reçber is nu in balbezit. Reçber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:5

26e minuut.
Farré heeft problemen om de bal te vangen. Korálek is nu in balbezit. Korálek passt de bal in één keer door. Canonici heeft problemen om de bal te vangen. Canonici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:6

28e minuut.
Chalkias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tetwin is nu in balbezit. Tetwin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Reçber de bal. Reçber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Bârlădeanu kopt de bal weg. Farré probeert naar een medespeler te passen. Canonici is nu in balbezit. Reçber is nu in balbezit. Reçber draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:7

33e minuut.
Muża rent richting de bal. Korálek rent richting de bal. Korálek passt de bal met de wreef. Canonici is nu in balbezit. Canonici draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:8

35e minuut.
Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu speelt de bal door. Pyż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyż geeft een hoge lob. Tetwin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Farré rent richting de bal. Farré passt de bal in één keer door. Reçber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reçber haalt uit met een fantastische trap. Tsichouridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:9

39e minuut.
Canonici haalt uit met een fantastische trap. Tsichouridis speelt de bal door. Farré kopt de bal weg. Muża probeert naar een medespeler te passen. Reçber bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Farré bereikt de bal nog maar net als eerste. Farré passt de bal in één keer door. Reçber is nu in balbezit. Reçber draait met de bal, schiet en ... Tsichouridis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:10

44e minuut.
Canonici passt de bal met de wreef. Tsalouchidis probeert naar een medespeler te passen. Farré rent richting de bal. Farré geeft een hoge lob. Reçber springt en kopt de bal. Tsichouridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Farré bereikt de bal nog maar net als eerste. Farré passt de bal met de wreef. Korálek met een sublieme pass. Tetwin geeft de bal voor. Reçber maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsichouridis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Tetwin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Oikonomos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canonici is nu in balbezit. Canonici haalt uit met een fantastische trap. Tsichouridis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 90%, Μέγας Αλέξανδρος 10%.
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:11

46e minuut.
Naxakis passt de bal in één keer door. Danezis speelt de bal door. Reçber probeert naar een medespeler te passen. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici draait met de bal, schiet en ... Tsichouridis bokst de bal weg. Canonici bereikt de bal nog maar net als eerste. Canonici draait met de bal, schiet en ... Tsichouridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:12

47e minuut.
Mareš komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Tsichouridis probeert naar een medespeler te passen. Tetwin kopt de bal weg. Korálek met een sublieme pass. Mareš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Fryganas is nu in balbezit. Mareš verovert de bal door een tackle van achteren. Mareš passt de bal zonder na te denken. Reçber is nu in balbezit. Reçber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Farré geeft een lange en hoge pass. Lavinas kopt de bal weg. Klungelig pakt Koustenis de bal. Tetwin rent richting de bal. Tetwin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Oikonomos bereikt de bal nog maar net als eerste. Korálek onderschept slim de pass. Korálek geeft een lange en hoge pass. Daar is Mareš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mareš haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Fryganas kopt de bal weg. Farré heeft problemen om de bal te vangen. Kasmeridis is nu in balbezit. Mareš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mareš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tetwin is nu in balbezit. Tetwin passt de bal in één keer door. Korálek probeert naar een medespeler te passen. Farré geeft een lange en hoge pass. Reçber maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tsalouchidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korálek onderschept slim de pass. Korálek met een sublieme pass. Reçber is nu in balbezit. Reçber draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Koustenis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reçber is nu in balbezit. Reçber passt de bal met de wreef. Mareš rent richting de bal. Mareš haalt uit met een fantastische trap. Tsichouridis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:13

68e minuut.
Tetwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Korálek de bal. Korálek speelt de bal door. Tetwin geeft een lange en hoge pass. Mareš springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:14

71e minuut.
Tetwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tetwin passt de bal met de wreef. Korálek probeert naar een medespeler te passen. Reçber is nu in balbezit. Reçber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Reçber passt de bal zonder na te denken. Tsichouridis met een sublieme pass. Korálek kopt de bal weg. Mareš heeft problemen om de bal te vangen. Mareš draait met de bal, schiet en ... Tsichouridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Farré met een sublieme pass. Mareš probeert de bal met de borst te controleren. Korálek met een sublieme pass. Reçber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reçber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:15

83e minuut.
Farré geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lavinas de bal. Reçber rent richting de bal. Reçber schiet op doel. Tsichouridis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:16

87e minuut.
Koustenis geeft een hoge lob. Inworp. Tetwin met de inworp. Korálek is nu in balbezit. Korálek schiet op doel. Tsichouridis bokst de bal weg. Daar is Fryganas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Inworp. Tetwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korálek probeert naar een medespeler te passen. Muża rent richting de bal. Muża geeft een lange en hoge pass. Tsichouridis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mareš is nu in balbezit. Mareš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:17

90e minuut.
Fryganas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farré met een snelle inworp. Korálek geeft de bal voor. Reçber maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: aekara 87%, Μέγας Αλέξανδρος 13%.
aekara - Μέγας Αλέξανδρος 0:17