Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mayra Xalia Odigiton Mantequilla F.C.
Normal Tactiek member?
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 66
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 53.3
unsatisfactory Schieten outstanding
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Franco met een sublieme pass. Garaba is nu in balbezit. Garaba passt de bal met de wreef. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:1

3e minuut.
Papageorgiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira verovert de bal door een tackle van achteren. Parreira passt de bal met de wreef. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:2

4e minuut.
Bonovas met een sublieme pass. Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Doganis is nu in balbezit. Parreira is nu in balbezit. Parreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Andronidis verovert de bal door een tackle van achteren. Franco onderschept slim de pass. Franco speelt de bal door. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ... Klopas bokst de bal weg. Klungelig pakt Theonas de bal. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:3

6e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba geeft een hoge lob. Parreira rent richting de bal. Parreira haalt uit met een fantastische trap. Klopas bokst de bal weg. Kouremenos rent richting de bal. Kouremenos passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ursulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klopas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Klopas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:4

10e minuut.
Theonas probeert de bal aan de voet te houden. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal in één keer door. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:5

11e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:6

12e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonovas de bal. Bonovas passt de bal zonder na te denken. Doganis is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:7

14e minuut.
Sarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco onderschept slim de pass. Franco passt de bal met de wreef. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kamler met de inworp. Garaba rent richting de bal. Garaba geeft een hoge lob. Doganis krijgt zijn hoofd ertegen. Klopas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:8

17e minuut.
Franco controleert de bal met de borst. Sarakis is nu in balbezit. Franco maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Franco naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Papageorgiadis rent richting de bal. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu probeert naar een medespeler te passen. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Doganis haalt uit met een fantastische trap. Theonas probeert de bal aan de voet te houden. Andronidis met een sublieme pass. Parreira geeft een hoge lob. Doganis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Parreira de bal. Parreira geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:9

25e minuut.
Theonas geeft de bal voor. Klungelig pakt Katsoulis de bal. Vilović rent richting de bal. Vilović geeft een lange en hoge pass. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:10

26e minuut.
Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis schiet op doel. Klopas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft een hoge lob. Doganis kopt de bal weg. Garaba rent richting de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:11

29e minuut.
Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu passt de bal zonder na te denken. Gravanis is nu in balbezit. Gravanis geeft de bal voor. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klopas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:12

37e minuut.
Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klopas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Garaba kopt de bal weg. Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel. Klopas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kamler kopt de bal weg. Parreira heeft problemen om de bal te vangen. Parreira geeft een lange en hoge pass. Doganis heeft problemen om de bal te vangen. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:13

42e minuut.
Garaba rent richting de bal. Daar is Garaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Klopas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:14

43e minuut.
Danaos rent richting de bal. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu met een sublieme pass. Doganis rent richting de bal. Doganis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:15

44e minuut.
Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal zonder na te denken. Garaba rent richting de bal. Garaba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayra Xalia Odigiton 85%, Mantequilla F.C. 15%.
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:16

46e minuut.
Albanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Albanis geeft een hoge lob. Parreira is nu in balbezit. Parreira geeft een lange en hoge pass. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Garaba de bal. Klopas met een sublieme pass. Kamler kopt de bal weg. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:17

49e minuut.
Katsoulis controleert de bal met de borst. Kamler speelt de bal door. Ursulescu speelt de bal door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Klopas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ursulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Garaba kopt de bal weg. Kouremenos verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ursulescu zal de hoekschop nemen. Garaba springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Katsoulis heeft problemen om de bal te vangen. Bonovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu geeft de bal voor. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:18

53e minuut.
Daar is Bonovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parreira onderschept slim de pass. Parreira passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doganis de bal. Doganis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:19

54e minuut.
Garaba is nu in balbezit. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira passt de bal zonder na te denken. Doganis is nu in balbezit. Doganis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:20

56e minuut.
Klopas trapt de bal weg. Inworp. Garaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft een hoge lob. Klopas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:21

58e minuut.
Ursulescu geeft de bal voor. Doganis kopt de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Garaba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis draait met de bal, schiet en ... Klopas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Papageorgiadis heeft problemen om de bal te vangen. Ursulescu speelt de bal door. Doganis heeft problemen om de bal te vangen. Doganis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kouremenos de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ursulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Doganis maakt een snoekduik en kopt de bal. Klopas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:22

65e minuut.
Parreira is nu in balbezit. Parreira passt de bal in één keer door. Gravanis rent richting de bal. Gravanis geeft een hoge lob. Doganis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ursulescu neemt de hoekschop. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Daar is Vilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilović speelt de bal door. Doganis is nu in balbezit. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira draait met de bal, schiet en ... Klopas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Parreira is nu in balbezit. Parreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:23

72e minuut.
Ursulescu passt de bal in één keer door. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba geeft de bal voor. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ursulescu geeft een hoge lob. Doganis heeft problemen om de bal te vangen. Doganis passt de bal met de wreef. Garaba rent richting de bal. Garaba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klopas speelt de bal door. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Doganis rent richting de bal. Doganis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kamler met de inworp. Parreira geeft een lange en hoge pass. Daar is Doganis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis draait met de bal, schiet en ... Klopas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:24

77e minuut.
Klopas trapt de bal weg van het doel. Vilović probeert de bal met de borst te controleren. Vilović speelt de bal door. Doganis is nu in balbezit. Doganis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:25

78e minuut.
Kalavrouzos speelt de bal door. Daar is Katsoulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doganis verovert de bal door een tackle van achteren. Doganis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Garaba geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kouremenos de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ursulescu neemt de hoekschop. Garaba kopt de bal weg. Klopas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:26

81e minuut.
Katsoulis rent richting de bal. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilović geeft een hoge lob. Garaba is nu in balbezit. Garaba draait met de bal, schiet en ... Klopas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Gravanis heeft problemen om de bal te vangen. Gravanis verovert de bal door een tackle van achteren. Ursulescu heeft problemen om de bal te vangen. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Doganis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gravanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ursulescu geeft een hoge lob. Doganis krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Parreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garaba speelt de bal door. Theonas rent richting de bal. Doganis onderschept slim de pass. Doganis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kamler kopt de bal weg. Garaba is nu in balbezit. Garaba geeft een lange en hoge pass. Doganis bereikt de bal nog maar net als eerste. Doganis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mayra Xalia Odigiton 88%, Mantequilla F.C. 12%.
Mayra Xalia Odigiton - Mantequilla F.C. 0:26