Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stonecity FC ThunderCats
Normal Tactiek L2
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 57.9
matig Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Hunyadi met een sublieme pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis passt de bal met de wreef. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. Tsounas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:1

4e minuut.
Hunyadi geeft de bal voor. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela passt de bal zonder na te denken. Daar is Miqueiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miqueiros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:2

5e minuut.
Kokorogiannis onderschept slim de pass. Lamela is nu in balbezit. Lamela passt de bal met de wreef. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi passt de bal zonder na te denken. Dimák speelt de bal door. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kaloutas trapt de bal weg. Dimák rent richting de bal. Dimák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kokorogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokorogiannis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miqueiros krijgt zijn hoofd ertegen. Tsounas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:3

12e minuut.
Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák speelt de bal door. Hunyadi heeft problemen om de bal te vangen. Hunyadi geeft een hoge lob. Toumasis heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Dimák passt de bal zonder na te denken. Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:4

16e minuut.
Lamela rent richting de bal. Lamela passt de bal zonder na te denken. Kokorogiannis rent richting de bal. Daar is Miqueiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dimák kopt de bal weg. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis passt de bal zonder na te denken. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. Tsounas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mutlow verovert de bal door een tackle van achteren. Mutlow geeft een lange en hoge pass. Daar is Kaloutas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros schiet op doel. Tsounas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:5

22e minuut.
Tegopoulos rent richting de bal. Miqueiros onderschept slim de pass. Miqueiros met een sublieme pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lamela is nu in balbezit. Lamela schiet op doel. Tsounas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:6

24e minuut.
Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros probeert naar een medespeler te passen. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... Tsounas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:7

26e minuut.
Hunyadi met een sublieme pass. Dimák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimák geeft een lange en hoge pass. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kokorogiannis probeert naar een medespeler te passen. Toumasis is nu in balbezit. Lamela onderschept slim de pass. Lamela draait met de bal, schiet en ... Tsounas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:8

28e minuut.
Sotirchos rent richting de bal. Sotirchos passt de bal zonder na te denken. Tsakmakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis onderschept slim de pass. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Klungelig pakt Tselios de bal. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis passt de bal met de wreef. Lamela rent richting de bal. Lamela haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros geeft een lange en hoge pass. Lamela rent richting de bal. Lamela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:9

32e minuut.
Cioculescu passt de bal zonder na te denken. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis met een sublieme pass. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... Tsounas bokst de bal weg.

34e minuut.
Hunyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunyadi geeft een hoge lob. Toumasis rent richting de bal. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Lamela met een sublieme pass. Klungelig pakt Miqueiros de bal. Tsakmakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela verovert de bal door een tackle van achteren. Lamela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:10

37e minuut.
Sarelakos is nu in balbezit. Cioculescu onderschept slim de pass. Cioculescu geeft een hoge lob. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dimák kopt de bal weg. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis passt de bal in één keer door. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Tsounas trapt de bal weg. Hunyadi rent richting de bal. Hunyadi passt de bal met de wreef. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:11

41e minuut.
Kokorogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Lamela is nu in balbezit. Lamela geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Miqueiros rent richting de bal. Sotirchos is nu in balbezit. Miqueiros onderschept slim de pass. Daar is Miqueiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miqueiros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity FC 87%, ThunderCats 13%.
Stonecity FC - ThunderCats 0:12

47e minuut.
Daar is Miqueiros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis met een sublieme pass. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:13

50e minuut.
Dimák passt de bal in één keer door. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis passt de bal met de wreef. Lamela rent richting de bal. Lamela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Dimák rent richting de bal. Dimák geeft een hoge lob. Kokorogiannis heeft problemen om de bal te vangen. Lamela is nu in balbezit. Lamela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sarelakos speelt de bal door. Tsakmakidis rent richting de bal. Tsakmakidis passt de bal met de wreef. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel. Tsounas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lamela is nu in balbezit. Lamela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:14

56e minuut.
Sotirchos heeft problemen om de bal te vangen. Miqueiros rent richting de bal. Miqueiros passt de bal in één keer door. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Toumasis rent richting de bal. Toumasis geeft een lange en hoge pass. Cioculescu kopt de bal weg. Miqueiros is nu in balbezit. Miqueiros geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:15

61e minuut.
Sarelakos kopt de bal weg. Hunyadi is nu in balbezit. Hunyadi geeft de bal voor. Miqueiros heeft problemen om de bal te vangen. Miqueiros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dimák geeft de bal voor. Miqueiros kopt de bal weg. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel. Tsounas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:16

65e minuut.
Dimák geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis kopt de bal weg. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros draait met de bal, schiet en ... Tsounas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:17

66e minuut.
Hunyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Tsakmakidis rent richting de bal. Hunyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Hunyadi geeft de bal voor. Miqueiros maakt een snoekduik en kopt de bal. Tsounas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:18

68e minuut.
Kokorogiannis met een sublieme pass. Daar is Lamela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamela passt de bal zonder na te denken. Miqueiros heeft problemen om de bal te vangen. Miqueiros draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Stathakopoulos kopt de bal weg. Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela geeft een hoge lob. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:19

76e minuut.
Lamela rent richting de bal. Lamela passt de bal zonder na te denken. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis schiet op doel. Tsounas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Dimák passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hunyadi de bal. Hunyadi probeert naar een medespeler te passen. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:20

80e minuut.
Klungelig pakt Tselios de bal. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:21

84e minuut.
Hunyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Kokorogiannis is nu in balbezit. Miqueiros bereikt de bal nog maar net als eerste. Miqueiros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:22

85e minuut.
Lamela bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamela geeft de bal voor. Toumasis heeft problemen om de bal te vangen. Lamela geeft een lange en hoge pass. Kokorogiannis kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaloutas geeft een hoge lob. Kokorogiannis rent richting de bal. Kokorogiannis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stonecity FC - ThunderCats 0:23

87e minuut.
Klungelig pakt Hunyadi de bal. Hunyadi met een sublieme pass. Dimák met een sublieme pass. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Miqueiros heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis is nu in balbezit. Kokorogiannis passt de bal met de wreef. Miqueiros controleert de bal met de borst. Miqueiros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stonecity FC 88%, ThunderCats 12%.
Stonecity FC - ThunderCats 0:23