Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agelades Filathlon Force A.O.
Normal Tactiek DEFF
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
16.6 gemiddelde waardering 50.5
zwak Schieten uitstekend
hopeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen solide


2e minuut.
Sakkas is nu in balbezit. Kesküla verovert de bal door een tackle van achteren. Kesküla geeft een lange en hoge pass. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:1

5e minuut.
Arabinec geeft de bal voor. Dąbiewicz met een sublieme pass. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz schiet op doel. Sfikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:2

10e minuut.
Tsaousis kopt de bal weg. Mates bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates geeft de bal voor. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:3

12e minuut.
Mates geeft een hoge lob. Daar is Mistrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avgeris probeert naar een medespeler te passen. Kesküla geeft een lange en hoge pass. Mistrz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sfikas probeert naar een medespeler te passen. Arabinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabinec probeert naar een medespeler te passen. Mistrz rent richting de bal. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:4

16e minuut.
Agioritis geeft de bal voor. Bojas geeft een hoge lob. Arabinec speelt de bal door. Klungelig pakt Mistrz de bal. Mistrz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klungelig pakt Arabinec de bal. Arabinec probeert naar een medespeler te passen. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:5

19e minuut.
Vrodorinakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mates verovert de bal door een tackle van achteren. Mates passt de bal met de wreef. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz haalt uit met een fantastische trap. Sfikas bokst de bal weg.

20e minuut.
Dąbiewicz met de inworp. Klungelig pakt Kesküla de bal. Kesküla geeft een lange en hoge pass. Mistrz maakt een snoekduik en kopt de bal. Sfikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:6

23e minuut.
Arabinec rent richting de bal. Arabinec geeft de bal voor. Vrodorinakis probeert de bal aan de voet te houden. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Kesküla rent richting de bal. Kesküla geeft de bal voor. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel. Sfikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sakkas geeft de bal voor. Inworp. Dąbiewicz met de inworp. Kesküla rent richting de bal. Kesküla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avgeris rent richting de bal. Mistrz verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:7

32e minuut.
Bojas passt de bal zonder na te denken. Dąbiewicz is nu in balbezit. Dąbiewicz met een sublieme pass. Arabinec geeft een hoge lob. Mistrz springt en kopt de bal. Paal! Kabakas heeft problemen om de bal te vangen. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:8

36e minuut.
Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Kabakas rent richting de bal. Mistrz onderschept slim de pass. Mistrz draait met de bal, schiet en ... Sfikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:9

42e minuut.
Daar is Avgeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabinec rent richting de bal. Arabinec passt de bal met de wreef. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Arabinec geeft de bal voor. Sfikas speelt de bal door. Kesküla kopt de bal weg. Mistrz is nu in balbezit. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agelades Filathlon 85%, Force A.O. 15%.
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:9

48e minuut.
Mates heeft problemen om de bal te vangen. Mates speelt de bal door. Daar is Kesküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesküla geeft de bal voor. Mistrz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Buśkiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Mates, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mates speelt de bal door. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Honkanen kopt de bal weg. Daar is Lazarakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabinec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arabinec is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Honkanen met de inworp. Mates is nu in balbezit. Mates geeft een lange en hoge pass. Daar is Mistrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Vrodorinakis kopt de bal weg. Daar is Kesküla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kesküla probeert naar een medespeler te passen. Mistrz rent richting de bal. Mistrz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dąbiewicz geeft een lange en hoge pass. Mistrz kopt de bal weg. Kesküla probeert naar een medespeler te passen. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mates geeft de bal voor. Daar is Avgeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz draait met de bal, schiet en ... Sfikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:10

66e minuut.
Mates geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Avgeris de bal. Mistrz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:11

71e minuut.
Avgeris probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lazarakis de bal. Mistrz onderschept slim de pass. Mistrz schiet op doel. Sfikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:12

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sfikas trapt de bal weg van het doel. Dąbiewicz kopt de bal weg. Kesküla geeft een hoge lob. Mistrz springt en kopt de bal. Sfikas bokst de bal weg.

76e minuut.
Sfikas met een harde bal richting middenveld. Kesküla rent richting de bal. Kesküla geeft de bal voor. Mistrz rent richting de bal. Mistrz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Sakkas de bal. Kesküla is nu in balbezit. Kesküla geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mistrz de bal. Mistrz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agelades Filathlon 86%, Force A.O. 14%.
Agelades Filathlon - Force A.O. 0:13