Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Medouses Orxomenou sintrim-team
Normal Tactiek enosis 21
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.2
zwak Schieten solide
waardeloos Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Katsavakis trapt de bal weg. Bougaidis kopt de bal weg. Panagiotakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher onderschept slim de pass. Noher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft de bal voor. Daar is Noher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lažeta rent richting de bal. Lažeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Nakas trapt de bal weg. Raptis kopt de bal weg. Zafeiratos probeert de bal aan de voet te houden. Noher is nu in balbezit. Noher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Panagiotakos met een harde bal richting middenveld. Gogolos kopt de bal weg. Giordano speelt de bal door. Klungelig pakt Noher de bal. Noher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Giordano probeert naar een medespeler te passen. Bougaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bougaidis passt de bal met de wreef. Noher is nu in balbezit. Noher haalt uit met een fantastische trap. Nakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tarlatzis heeft problemen om de bal te vangen. Papageorgiadis is nu in balbezit. Noher verovert de bal door een tackle van achteren. Noher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:1

15e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Papageorgiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Lažeta verovert de bal door een tackle van achteren. Tarlatzis verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Tzaneteas onderschept slim de pass. Tzaneteas met een sublieme pass. Zafeiratos is nu in balbezit. Noher onderschept slim de pass. Noher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:2

29e minuut.
Giordano bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano geeft de bal voor. Noher rent richting de bal. Noher haalt uit met een fantastische trap. Nakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:3

31e minuut.
Noher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Panagiotakos de bal onder controle te krijgen. Bougaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bougaidis draait met de bal, schiet en ... Nakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:4

34e minuut.
Panagiotakos geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lažeta met de inworp. Noher rent richting de bal. Noher draait met de bal, schiet en ... Nakas bokst de bal weg. Raptis is nu in balbezit. Raptis geeft een lange en hoge pass. Tzaneteas kopt de bal weg. Lažeta is nu in balbezit. Lažeta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zevgas met een snelle inworp. Chavos rent richting de bal. Tzaneteas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tzaneteas krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Giordano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chavos is nu in balbezit. Giatas verovert de bal door een tackle van achteren. Giatas probeert naar een medespeler te passen. Giordano geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano speelt de bal door. Lažeta speelt de bal door. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medouses Orxomenou 80%, sintrim-team 20%.
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:5

51e minuut.
Lažeta passt de bal in één keer door. Noher probeert de bal aan de voet te houden. Tarlatzis rent richting de bal. Lažeta verovert de bal door een tackle van achteren. Lažeta draait met de bal, schiet en ... Nakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Bougaidis met een sublieme pass. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Panagiotakos verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano onderschept slim de pass. Giordano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:6

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lažeta met de inworp. Klungelig pakt Tarlatzis de bal. Noher is nu in balbezit. Noher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nakas probeert wanhopig de bal te grijpen. Bougaidis is nu in balbezit. Bougaidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Panagiotakos geeft een hoge lob. Tzaneteas rent richting de bal. Tzaneteas passt de bal met de wreef. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zafeiratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafeiratos geeft een lange en hoge pass. Kolbaşı is nu in balbezit. Kolbaşı geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bougaidis kopt de bal weg. Klungelig pakt Papageorgiadis de bal. Noher bereikt de bal nog maar net als eerste. Noher haalt uit met een fantastische trap. Nakas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:7

82e minuut.
Tzaneteas met een sublieme pass. Giordano is nu in balbezit. Giordano speelt de bal door. Noher rent richting de bal. Noher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bougaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bougaidis passt de bal met de wreef. Noher is nu in balbezit. Noher schiet op doel. Zafeiratos probeert de bal aan de voet te houden. Nakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bougaidis kopt de bal weg. Papageorgiadis is nu in balbezit. Lažeta verovert de bal door een tackle van achteren. Noher rent richting de bal. Noher draait met de bal, schiet en ... Nakas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bougaidis met de inworp. Noher rent richting de bal. Noher schiet op doel. Nakas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Medouses Orxomenou 59%, sintrim-team 41%.
Medouses Orxomenou - sintrim-team 0:8