Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Renagade F.C. Πιπίλαgoal
Normal Tactiek A1
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 62
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 61
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitmuntend
slecht Verdedigen goed


6e minuut.
Đình Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gotzigiannis is nu in balbezit. Gotzigiannis passt de bal met de wreef. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Starzec haalt uit met een fantastische trap. Kassidis kopt de bal weg. Gotzigiannis rent richting de bal. Gotzigiannis geeft een lange en hoge pass. Starzec springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:1

9e minuut.
Santamaría passt de bal met de wreef. Starzec is nu in balbezit. Chrysafidis heeft problemen om de bal te vangen. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gotzigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotzigiannis geeft de bal voor. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:2

12e minuut.
Đình Dương kopt de bal weg. Gotzigiannis is nu in balbezit. Klungelig pakt Gotzigiannis de bal. Gotzigiannis geeft een hoge lob. Starzec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kalavrouzos kopt de bal weg. Santamaría is nu in balbezit. Santamaría geeft de bal voor. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel. Thessalonikeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:3

17e minuut.
Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis passt de bal met de wreef. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ... Sklavenitis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Thessalonikeas trapt de bal weg. Đình Dương speelt de bal door. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:4

21e minuut.
Starzec rent richting de bal. Chrysafidis is nu in balbezit. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis schiet op doel. Thessalonikeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Starzec rent richting de bal. Starzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:5

22e minuut.
Kolovetsios rent richting de bal. Đình Dương onderschept slim de pass. Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Daar is Starzec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Santamaría passt de bal in één keer door. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis passt de bal in één keer door. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Đình Dương passt de bal zonder na te denken. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis passt de bal zonder na te denken. Starzec heeft problemen om de bal te vangen. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Starzec kopt de bal weg. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương geeft een hoge lob. Starzec springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:6

31e minuut.
Gotzigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Dương met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:7

33e minuut.
Kassidis rent richting de bal. Kassidis passt de bal zonder na te denken. Mączewski geeft de bal voor. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Thessalonikeas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Voskopoulos neemt de hoekschop. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:8

35e minuut.
Sklavenitis heeft problemen om de bal te vangen. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ... Thessalonikeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Chrysafidis rent richting de bal. Starzec is nu in balbezit. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel. Thessalonikeas bokst de bal weg.

40e minuut.
Voskopoulos kopt de bal weg. Daar is Mortakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec met een sublieme pass. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Thessalonikeas met een harde bal richting middenveld. Gotzigiannis kopt de bal weg. Đình Dương is nu in balbezit. Đình Dương geeft een hoge lob. Starzec springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Thessalonikeas trapt de bal weg. Gotzigiannis rent richting de bal. Gotzigiannis passt de bal in één keer door. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel. Thessalonikeas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:9

44e minuut.
Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kassidis. Chrysafidis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrysafidis met een snel genomen vrije trap. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renagade F.C. 90%, Πιπίλαgoal 10%.
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:9

46e minuut.
Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis passt de bal met de wreef. Mączewski met een sublieme pass. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Starzec springt en kopt de bal. Thessalonikeas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Magriotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieş geeft een lange en hoge pass. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal. Thessalonikeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:10

48e minuut.
Casas Cuevas is nu in balbezit. Casas Cuevas met een sublieme pass. Đình Dương rent richting de bal. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:11

50e minuut.
Daar is Gotzigiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gotzigiannis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chrysafidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Gotzigiannis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mokalis. Gotzigiannis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mączewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Đình Dương kopt de bal weg. Daar is Kassidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Thessalonikeas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:12

53e minuut.
Kolovetsios rent richting de bal. Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolovetsios begaat een overtreding. Kolovetsios krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Starzec de bal onder controle te krijgen. Đình Dương geeft de bal voor. Starzec springt en kopt de bal. Thessalonikeas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:13

57e minuut.
Kalavrouzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis verovert de bal door een tackle van achteren. Chrysafidis passt de bal zonder na te denken. Starzec is nu in balbezit. Starzec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:14

58e minuut.
Korinthios passt de bal met de wreef. Daar is Mortakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec passt de bal in één keer door. Chrysafidis is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:15

62e minuut.
Chrysafidis passt de bal met de wreef. Kassidis verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chrysafidis probeert de bal aan de voet te houden. Gotzigiannis probeert naar een medespeler te passen. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Thessalonikeas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:16

66e minuut.
Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotzigiannis rent richting de bal. Gotzigiannis geeft een hoge lob. Starzec krijgt zijn hoofd ertegen. Thessalonikeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:17

70e minuut.
Klungelig pakt Gotzigiannis de bal. Gotzigiannis passt de bal zonder na te denken. Chrysafidis speelt de bal door. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:18

72e minuut.
Starzec is nu in balbezit. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis passt de bal zonder na te denken. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Mokalis is nu in balbezit. Starzec onderschept slim de pass. Mortakis is nu in balbezit. Starzec onderschept slim de pass. Starzec schiet op doel. Thessalonikeas bokst de bal weg. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Thessalonikeas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Thessalonikeas trapt de bal weg van het doel. Gotzigiannis kopt de bal weg. Đình Dương geeft een lange en hoge pass. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:19

75e minuut.
Chrysafidis speelt de bal door. Đình Dương is nu in balbezit. Daar is Đình Dương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Dương geeft de bal voor. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đình Dương met een snelle inworp. Gotzigiannis geeft een lange en hoge pass. Starzec maakt een snoekduik en kopt de bal. Thessalonikeas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:20

87e minuut.
Mortakis is nu in balbezit. Starzec onderschept slim de pass. Starzec passt de bal zonder na te denken. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Thessalonikeas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Renagade F.C. 87%, Πιπίλαgoal 13%.
Renagade F.C. - Πιπίλαgoal 0:20