Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Odigoi Korakion Barcalakers
Normal Tactiek barcalakers
39% Balbezit 61%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 48
waardeloos Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Bonelos is nu in balbezit. Minga is nu in balbezit. Bonelos rent richting de bal. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Salaminas met de inworp. Nahum probeert naar een medespeler te passen. Spanos rent richting de bal. Spanos draait met de bal, schiet en ... Kostikos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:1

14e minuut.
Salaminas probeert naar een medespeler te passen. Bonelos rent richting de bal. Bonelos passt de bal zonder na te denken. Spanos rent richting de bal. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Kostikos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Seitaridis probeert naar een medespeler te passen. Salaminas is nu in balbezit. Salaminas probeert naar een medespeler te passen. Spanos rent richting de bal. Spanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:2

20e minuut.
Bonelos bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga is nu in balbezit. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga haalt uit met een fantastische trap. Kostikos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Argyros geeft een hoge lob. Inworp. Nahum met een snelle inworp. Minga rent richting de bal. Minga geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Seitaridis onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nahum geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Minga rent richting de bal. Minga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kazantzis geeft een lange en hoge pass. Minga rent richting de bal. Markoulakis maakt een afschuwelijke overtreding. Markoulakis krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Minga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonelos wilt de vrije trap nemen. Minga kopt de bal weg. Bourbos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:3

42e minuut.
Minga is nu in balbezit. Markoulakis rent richting de bal. Kostikos probeert naar een medespeler te passen. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:4

44e minuut.
Nahum kopt de bal weg. Daar is Minga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markoulakis is nu in balbezit. Minga onderschept slim de pass. Minga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odigoi Korakion 70%, Barcalakers 30%.
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:5

46e minuut.
Spanos rent richting de bal. Spanos passt de bal met de wreef. Nahum speelt de bal door. Minga rent richting de bal. Minga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Salaminas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt McGrain de bal. McGrain geeft een lange en hoge pass. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Carramiñana bereikt de bal nog maar net als eerste. Carramiñana geeft de bal voor. Minga bereikt de bal nog maar net als eerste. Minga draait met de bal, schiet en ... Kostikos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:6

63e minuut.
Seitaridis rent richting de bal. Nahum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahum passt de bal in één keer door. Bonelos is nu in balbezit. Bonelos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Spanos is nu in balbezit. Spanos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:7

66e minuut.
Salaminas is nu in balbezit. Salaminas passt de bal met de wreef. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Paal! Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:8

68e minuut.
Bonelos is nu in balbezit. Bonelos passt de bal met de wreef. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos geeft de bal voor. Minga krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:9

69e minuut.
Nikolopoulos passt de bal in één keer door. Seitaridis is nu in balbezit. Minga is nu in balbezit. Minga draait met de bal, schiet en ... Kostikos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:10

73e minuut.
Kazantzis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aidiniou komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Bourbos rent richting de bal. Salaminas rent richting de bal. Salaminas passt de bal zonder na te denken. Nahum rent richting de bal. Nahum geeft de bal voor. Kostikos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Bonelos rent richting de bal. Bonelos probeert naar een medespeler te passen. Spanos is nu in balbezit. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Kostikos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Odigoi Korakion 85%, Barcalakers 15%.
Odigoi Korakion - Barcalakers 0:11