Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Mytilinis ARIS Thessaloniki
Normal Tactiek οφ
44% Balbezit 56%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.8 gemiddelde waardering 51.1
poor Schieten excellent
hopeless Passen very good
poor Verdedigen good


2e minuut.
Morakis geeft een lange en hoge pass. Bosganas is nu in balbezit. Leppihalme onderschept slim de pass. Leppihalme geeft een hoge lob. Laoutaris kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Grekos onderschept slim de pass. Grekos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Floratos de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuzzocrea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Psaroudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grekos de bal. Saraiva rent richting de bal. Saraiva schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Özbekoğlu met een snelle inworp. Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Saraiva rent richting de bal. Saraiva passt de bal zonder na te denken. Grekos geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:1

10e minuut.
Saraiva haalt uit met een fantastische trap. Floratos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laoutaris is nu in balbezit. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pavlakos de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Psaroudakis bokst de bal weg.

12e minuut.
Zafaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafaras geeft een hoge lob. Saraiva probeert de bal aan de voet te houden. Grekos is nu in balbezit. Grekos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bosganas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzzocrea onderschept slim de pass. Cuzzocrea geeft een hoge lob. Laoutaris heeft problemen om de bal te vangen. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Özbekoğlu probeert naar een medespeler te passen. Floruţ speelt de bal door. Klungelig pakt Saraiva de bal. Saraiva schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Morakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Saraiva de bal. Cuzzocrea met een sublieme pass. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:2

25e minuut.
Jędraszek passt de bal met de wreef. Cuzzocrea rent richting de bal. Cuzzocrea passt de bal in één keer door. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Zafaras controleert de bal met de borst. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris met een sublieme pass. Klungelig pakt Saraiva de bal. Saraiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Laoutaris kopt de bal weg. Klungelig pakt Floratos de bal. Mavrakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos verovert de bal door een tackle van achteren. Grekos schiet op doel. Psaroudakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:3

31e minuut.
Mavrakakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Floruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Floruţ speelt de bal door. Grekos is nu in balbezit. Grekos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cuzzocrea probeert naar een medespeler te passen. Grekos rent richting de bal. Grekos passt de bal zonder na te denken. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:4

35e minuut.
Episkopakis met een sublieme pass. Lakiotis heeft problemen om de bal te vangen. Pavlakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos onderschept slim de pass. Grekos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:5

37e minuut.
Morakis geeft een lange en hoge pass. Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Grekos speelt de bal door. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Laoutaris controleert de bal met de borst. Laoutaris passt de bal in één keer door. Grekos is nu in balbezit. Grekos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:6

41e minuut.
Lakiotis passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuzzocrea met de inworp. Floruţ geeft een hoge lob. Laoutaris springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Psaroudakis trapt de bal weg. Inworp. Cuzzocrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Floruţ rent richting de bal. Floruţ geeft een hoge lob. Psaroudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:7

43e minuut.
Cuzzocrea passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Grekos de bal onder controle te krijgen. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris schiet op doel. Poukamisas probeert de bal aan de voet te houden. Psaroudakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Saraiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraiva geeft de bal voor. Jędraszek geeft de bal voor. Grekos is nu in balbezit. Grekos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Mytilinis 88%, ARIS Thessaloniki 12%.
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:8

46e minuut.
Floruţ met een sublieme pass. Cuzzocrea is nu in balbezit. Cuzzocrea speelt de bal door. Saraiva is nu in balbezit. Saraiva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Leppihalme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppihalme geeft een lange en hoge pass. Grekos kopt de bal weg. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Floruţ geeft een hoge lob. Daar is Chatzikyriakos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grekos onderschept slim de pass. Grekos draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:9

54e minuut.
Doeltrap. Psaroudakis trapt de bal weg. Cuzzocrea kopt de bal weg. Grekos rent richting de bal. Grekos haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Poukamisas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Margielos komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Grekos maakt een snoekduik en kopt de bal. Margielos kopt de bal weg. Klungelig pakt Mavrakakis de bal. Saraiva rent richting de bal. Saraiva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:10

64e minuut.
Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Floratos rent richting de bal. Grekos verovert de bal door een tackle van achteren. Grekos schiet op doel. Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:11

69e minuut.
Cuzzocrea verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzzocrea probeert naar een medespeler te passen. Grekos rent richting de bal. Grekos haalt uit met een fantastische trap. Psaroudakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:12

76e minuut.
Cuzzocrea met een sublieme pass. Jędraszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędraszek passt de bal zonder na te denken. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Floratos met een harde bal richting middenveld. Laoutaris rent richting de bal. Laoutaris draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Jędraszek geeft een lange en hoge pass. Floratos heeft problemen om de bal te vangen. Grekos rent richting de bal. Grekos draait met de bal, schiet en ... Daar is Margielos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:13

84e minuut.
Margielos geeft de bal voor. Jędraszek is nu in balbezit. Jędraszek met een sublieme pass. Laoutaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Laoutaris draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Özbekoğlu geeft een hoge lob. Cuzzocrea probeert de bal aan de voet te houden. Cuzzocrea passt de bal in één keer door. Grekos is nu in balbezit. Grekos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pavlakos rent richting de bal. Saraiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pavlakos zijn tegenspeler op de grond. Saraiva raakt geblesseerd tijdens het duel. Saraiva komt bij de bal en schiet. Psaroudakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mavrakakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos verovert de bal door een tackle van achteren. Grekos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Mytilinis 90%, ARIS Thessaloniki 10%.
AS Mytilinis - ARIS Thessaloniki 0:14