Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIREAUS F.C. Pink Panther
Normal Tactiek Terry
39% Balbezit 61%
89% Spel op eigen helft 11%
1 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 58.7
poor Schieten brilliant
weak Passen outstanding
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Emvalomenos passt de bal met de wreef. Liantinis rent richting de bal. Liantinis passt de bal met de wreef. Kaznějský is nu in balbezit. Kaznějský geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kaznějský verovert de bal door een tackle van achteren. Kaznějský met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:1

6e minuut.
Tzortzidis probeert naar een medespeler te passen. Papaggelopoulos is nu in balbezit. Papaggelopoulos speelt de bal door. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Semren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Papaggelopoulos rent richting de bal. Kurniawka onderschept slim de pass. Kurniawka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará geeft de bal voor. Mavrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Papaggelopoulos rent richting de bal. Kurniawka verovert de bal door een tackle van achteren. Kurniawka speelt de bal door. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:2

13e minuut.
Kalamoukis heeft problemen om de bal te vangen. Kalamoukis geeft een lange en hoge pass. Hislop kopt de bal weg. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Kurniawka geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos kopt de bal weg. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Mavrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:3

18e minuut.
Liantinis is nu in balbezit. Patsatzoglou rent richting de bal. Liantinis onderschept slim de pass. Liantinis geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Moularas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará onderschept slim de pass. Ceará geeft de bal voor. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:4

21e minuut.
Kalamoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalamoukis geeft de bal voor. Ceará kopt de bal weg. Klungelig pakt Emvalomenos de bal. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. Mavrakis bokst de bal weg. Hislop rent richting de bal. Hislop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:5

23e minuut.
Inworp. Paidakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liantinis speelt de bal door. Ceará probeert de bal met de borst te controleren. Ceará schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Patsatzoglou de bal. Liantinis is nu in balbezit. Liantinis geeft de bal voor. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos rent richting de bal. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Mavrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:6

26e minuut.
Kurniawka passt de bal in één keer door. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos passt de bal zonder na te denken. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurniawka geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:7

29e minuut.
Daar is Emvalomenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emvalomenos met een sublieme pass. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... Mavrakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:8

31e minuut.
Hislop probeert naar een medespeler te passen. Kaznějský is nu in balbezit. Kaznějský geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Lykoudis de bal onder controle te krijgen. Mavrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel. Mavrakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:9

31e minuut.
Retsos probeert naar een medespeler te passen. Patsatzoglou heeft problemen om de bal te vangen. Emvalomenos verovert de bal door een tackle van achteren. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. Mavrakis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:10

35e minuut.
Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:11

35e minuut.
Patsatzoglou rent richting de bal. Patsatzoglou speelt de bal door. Kokkineas heeft problemen om de bal te vangen. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kurniawka onderschept slim de pass. Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará speelt de bal door. Hislop is nu in balbezit. Hislop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:12

38e minuut.
Emvalomenos passt de bal in één keer door. Ceará rent richting de bal. Ceará passt de bal met de wreef. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:13

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paidakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liantinis geeft een hoge lob. Emvalomenos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ceará geeft een hoge lob. Klungelig pakt Papaggelopoulos de bal. Ceará rent richting de bal. Ceará schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hislop passt de bal in één keer door. Kaznějský speelt de bal door. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 85%, Pink Panther 15%.
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:14

47e minuut.
Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop is nu in balbezit. Hislop geeft de bal voor. Ceará is nu in balbezit. Ceará draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Mavrakis met een harde bal richting middenveld. Inworp. Paidakis met een snelle inworp. Kaznějský geeft een hoge lob. Emvalomenos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Emvalomenos met een sublieme pass. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ... Mavrakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:15

51e minuut.
Kaznějský is nu in balbezit. Kaznějský geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. Mavrakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:16

52e minuut.
Retsos rent richting de bal. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Emvalomenos rent richting de bal. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka passt de bal in één keer door. Ceará is nu in balbezit. Ceará schiet op doel. Mavrakis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:17

55e minuut.
Klungelig pakt Ceará de bal. Ceará geeft een hoge lob. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:18

56e minuut.
Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas geeft de bal voor. Emvalomenos controleert de bal met de borst. Emvalomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:19

57e minuut.
Kaznějský speelt de bal door. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos passt de bal in één keer door. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará geeft een lange en hoge pass. Emvalomenos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Liantinis met een sublieme pass. Daar is Hislop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Douros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hislop is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ceará legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mavrakis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Kurniawka geeft een hoge lob. Dimos kopt de bal weg. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop is nu in balbezit. Hislop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hislop heeft problemen om de bal te vangen. Hislop passt de bal met de wreef. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:20

65e minuut.
Emvalomenos passt de bal in één keer door. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop geeft de bal voor. Ceará rent richting de bal. Ceará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:21

65e minuut.
Daar is Retsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceará verovert de bal door een tackle van achteren. Ceará speelt de bal door. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:22

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaznějský met een snelle inworp. Liantinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Liantinis geeft de bal voor. Emvalomenos springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Kurniawka speelt de bal door. Hislop rent richting de bal. Hislop passt de bal zonder na te denken. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Dimos geeft een hoge lob. Inworp. Liantinis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaznějský geeft een hoge lob. Emvalomenos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:23

72e minuut.
Kaznějský speelt de bal door. Daar is Hislop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hislop met een sublieme pass. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Emvalomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:24

75e minuut.
Hislop probeert de bal aan de voet te houden. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka passt de bal zonder na te denken. Ceará heeft problemen om de bal te vangen. Ceará draait met de bal, schiet en ... Mavrakis bokst de bal weg. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:25

76e minuut.
Retsos is nu in balbezit. Ceará onderschept slim de pass. Ceará geeft de bal voor. Emvalomenos rent richting de bal. Emvalomenos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:26

78e minuut.
Kaznějský passt de bal met de wreef. Hislop bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop geeft de bal voor. Klungelig pakt Emvalomenos de bal. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Paidakis met een snelle inworp. Kaznějský heeft problemen om de bal te vangen. Kaznějský geeft een hoge lob. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mavrakis trapt de bal weg van het doel. Kaznějský rent richting de bal. Kaznějský geeft de bal voor. Emvalomenos probeert de bal met de borst te controleren. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ... Mavrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Douros is nu in balbezit. Douros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaznějský met de inworp. Liantinis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kurniawka speelt de bal door. Emvalomenos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hislop rent richting de bal. Emvalomenos is nu in balbezit. Emvalomenos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Patsatzoglou is nu in balbezit. Liantinis onderschept slim de pass. Liantinis probeert naar een medespeler te passen. Emvalomenos heeft problemen om de bal te vangen. Emvalomenos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Hislop de bal. Dimos rent richting de bal. Liantinis onderschept slim de pass. Liantinis geeft de bal voor. Emvalomenos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 93%, Pink Panther 7%.
PIREAUS F.C. - Pink Panther 0:26