Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Πολύχρονο KAVALLEIROS
Normal Tactiek 5 jogo
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 69
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 68.1
zwak Schieten briljant
slecht Passen uitmuntend
waardeloos Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Tsaknis probeert de bal aan de voet te houden. Zając is nu in balbezit. Zając passt de bal in één keer door. Sterescu rent richting de bal. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kutálek rent richting de bal. Kutálek probeert naar een medespeler te passen. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft een hoge lob. Arantes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft een lange en hoge pass. Arantes is nu in balbezit. Arantes schiet op doel. Despotopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Zając is nu in balbezit. Klungelig pakt Zając de bal. Zając speelt de bal door. Sterescu rent richting de bal. Sterescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Arantes rent richting de bal. Arantes passt de bal zonder na te denken. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Vasilas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Skoulakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Despotopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zając met de inworp. Kutálek is nu in balbezit. Kutálek geeft een lange en hoge pass. Arantes maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Vasilas passt de bal in één keer door. Pelatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu schiet op doel. Despotopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:2

12e minuut.
Zając is nu in balbezit. Zając passt de bal met de wreef. Máriássy met een sublieme pass. Daar is Arantes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arantes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Răduţă met een sublieme pass. Klungelig pakt Sterescu de bal. Arantes is nu in balbezit. Arantes schiet op doel. Despotopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Sterescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Máriássy de bal. Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Skoulakis is nu in balbezit. Skoulakis geeft de bal voor. Inworp. Máriássy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kutálek probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:3

17e minuut.
Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu passt de bal met de wreef. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft een lange en hoge pass. Arantes springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Arantes rent richting de bal. Menettas maakt een afschuwelijke overtreding. Arantes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Máriássy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sterescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Zval heeft problemen om de bal te vangen. Tsivilikas is nu in balbezit. Zval verovert de bal door een tackle van achteren. Zval passt de bal met de wreef. Máriássy geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Despotopoulos trapt de bal weg. Kutálek kopt de bal weg. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu schiet op doel. Despotopoulos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:4

24e minuut.
Máriássy speelt de bal door. Kutálek is nu in balbezit. Kutálek geeft de bal voor. Sterescu rent richting de bal. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Despotopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zając zal de hoekschop nemen. Arantes springt en kopt de bal. Despotopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:5

25e minuut.
Skoulakis geeft een lange en hoge pass. Perperidis kopt de bal weg. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Despotopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Despotopoulos probeert naar een medespeler te passen. Máriássy kopt de bal weg. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Zając rent richting de bal. Zając passt de bal in één keer door. Skoulakis is nu in balbezit. Sterescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:6

29e minuut.
Tsivilikas met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalamitsis de bal. Sterescu is nu in balbezit. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Despotopoulos bokst de bal weg.

31e minuut.
Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając geeft een hoge lob. Sterescu kopt de bal weg. Arantes rent richting de bal. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:7

33e minuut.
Arantes probeert naar een medespeler te passen. Sterescu controleert de bal met de borst. Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:8

35e minuut.
Kutálek passt de bal met de wreef. Zając is nu in balbezit. Zając probeert naar een medespeler te passen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sterescu rent richting de bal. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Zając is nu in balbezit. Zając geeft een hoge lob. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kutálek passt de bal met de wreef. Zając met een sublieme pass. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:9

40e minuut.
Kutálek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arantes de bal. Arantes probeert naar een medespeler te passen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu passt de bal in één keer door. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:10

43e minuut.
Zając passt de bal met de wreef. Kutálek is nu in balbezit. Kutálek passt de bal in één keer door. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Despotopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zając neemt de hoekschop. Arantes springt en kopt de bal. Paal! Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Despotopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:11

44e minuut.
Kalamitsis heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu onderschept slim de pass. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Πολύχρονο 91%, KAVALLEIROS 9%.
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:11

47e minuut.
Máriássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Máriássy speelt de bal door. Kutálek speelt de bal door. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Skoulakis geeft de bal voor. Inworp. Máriássy met de inworp. Kutálek geeft een lange en hoge pass. Sterescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Arantes kopt de bal weg. Klungelig pakt Mavropoulos de bal. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Vasilas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zając zal de hoekschop nemen. Sterescu springt en kopt de bal. Despotopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arantes rent richting de bal. Arantes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:12

52e minuut.
Zając met een sublieme pass. Sterescu rent richting de bal. Sterescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arantes de bal. Arantes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Arantes rent richting de bal. Arantes draait met de bal, schiet en ... Despotopoulos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zając kopt de bal weg. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Arantes is nu in balbezit. Arantes draait met de bal, schiet en ... Despotopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Despotopoulos met een harde bal richting middenveld. Máriássy speelt de bal door. Pelatis heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:13

61e minuut.
Zając geeft een hoge lob. Skoulakis kopt de bal weg. Máriássy met een sublieme pass. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes schiet op doel. Despotopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:14

62e minuut.
Zając speelt de bal door. Arantes is nu in balbezit. Arantes passt de bal in één keer door. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Máriássy rent richting de bal. Máriássy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skoulakis de bal. Sterescu rent richting de bal. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:15

70e minuut.
Pelatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Zając met een sublieme pass. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Kutálek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutálek passt de bal zonder na te denken. Zając met een sublieme pass. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Despotopoulos met een harde bal richting middenveld. Máriássy speelt de bal door. Daar is Sterescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:16

73e minuut.
Arantes passt de bal in één keer door. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając heeft problemen om de bal te vangen. Zając geeft een lange en hoge pass. Arantes krijgt zijn hoofd ertegen. Despotopoulos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

75e minuut.
Kalamitsis kan de bal niet met de borst controleren. Kutálek probeert naar een medespeler te passen. Zając is nu in balbezit. Zając geeft een lange en hoge pass. Arantes kopt de bal weg. Despotopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Arantes is nu in balbezit. Arantes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Klungelig pakt Sterescu de bal. Sterescu speelt de bal door. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. Despotopoulos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:17

79e minuut.
Kalamitsis speelt de bal door. Tsivilikas heeft problemen om de bal te vangen. Tsaknis is nu in balbezit. Arantes onderschept slim de pass. Arantes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kalamitsis probeert de bal met de borst te controleren. Kutálek onderschept slim de pass. Kutálek speelt de bal door. Sterescu rent richting de bal. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:18

82e minuut.
Dull probeert naar een medespeler te passen. Zając kan de bal niet met de borst controleren. Zając met een sublieme pass. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:19

84e minuut.
Skoulakis is nu in balbezit. Skoulakis geeft een hoge lob. Perperidis kopt de bal weg. Máriássy is nu in balbezit. Máriássy haalt uit met een fantastische trap. Despotopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sterescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vasilas kopt de bal weg. Zając probeert naar een medespeler te passen. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zając is nu in balbezit. Zając speelt de bal door. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ... Vasilas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Despotopoulos niet meer kan verder spelen. Diamantakos komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Máriássy probeert naar een medespeler te passen. Arantes is nu in balbezit. Arantes geeft een lange en hoge pass. Sterescu rent richting de bal. Sterescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Diamantakos bokst de bal weg.

90e minuut.
Asimis is nu in balbezit. Máriássy verovert de bal door een tackle van achteren. Máriássy geeft de bal voor. Arantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arantes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Máriássy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sterescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Πολύχρονο 84%, KAVALLEIROS 16%.
Πολύχρονο - KAVALLEIROS 0:20