Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Erimites Floron ΛΑΜΟΓΙΑ F.C
Normal Tactiek FULL PRESS
37% Balbezit 63%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 46.4
zwak Schieten solide
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Polyzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis rent richting de bal. Persakis geeft een lange en hoge pass. Polyzos rent richting de bal. Polyzos schiet op doel. Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Buchwald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gousios rent richting de bal. Gousios geeft een hoge lob. Besora Capell rent richting de bal. Besora Capell geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Buchwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchwald passt de bal met de wreef. Polyzos rent richting de bal. Polyzos draait met de bal, schiet en ... Koutras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Erimites Floron - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

20e minuut.
Papalexopoulos onderschept slim de pass. Papalexopoulos met een sublieme pass. Buchwald rent richting de bal. Buchwald haalt uit met een fantastische trap. Koutras maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Vonortas de bal onder controle te krijgen. Papalexopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papalexopoulos passt de bal met de wreef. Polyzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyzos draait met de bal, schiet en ... Koutras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Persakis trapt de bal weg. Chiculiţă kopt de bal weg. Polyzos rent richting de bal. Polyzos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daar is Polyzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Markopouliotis speelt de bal door. Papalexopoulos is nu in balbezit. Papalexopoulos geeft de bal voor. Polyzos springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal in één keer door. Tasiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchwald verovert de bal door een tackle van achteren. Buchwald schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koutras trapt de bal weg van het doel. Benítez kopt de bal weg. Polyzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyzos draait met de bal, schiet en ... Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Labrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriatu verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez rent richting de bal. Polyzos rent richting de bal. Polyzos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erimites Floron 82%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 18%.
Erimites Floron - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:1

49e minuut.
Klungelig pakt Buchwald de bal. Papalexopoulos rent richting de bal. Papalexopoulos passt de bal met de wreef. Polyzos rent richting de bal. Polyzos schiet op doel. Koutras bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Sára geeft een hoge lob. Narr bereikt de bal nog maar net als eerste. Markopouliotis maakt een afschuwelijke overtreding. Markopouliotis krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Vonortas heeft problemen om de bal te vangen. Papalexopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Polyzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyzos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Persakis trapt de bal weg van het doel. Papalexopoulos kopt de bal weg. Buchwald rent richting de bal. Buchwald schiet op doel. Koutras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Erimites Floron - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:2

70e minuut.
Sára geeft de bal voor. Klungelig pakt Gousios de bal. Buchwald rent richting de bal. Papalexopoulos rent richting de bal. Papalexopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Papalexopoulos is nu in balbezit. Speriatu is nu in balbezit. Speriatu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polyzos de bal. Polyzos schiet op doel. Koutras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Speriatu passt de bal met de wreef. Papalexopoulos rent richting de bal. Papalexopoulos speelt de bal door. Buchwald is nu in balbezit. Buchwald draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Erimites Floron 81%, ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 19%.
Erimites Floron - ΛΑΜΟΓΙΑ F.C 0:2