Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Voroshilov FC Dragons F.C.
Normal Tactiek ΠΕΛΛΑ
45% Balbezit 55%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
20.1 gemiddelde waardering 44.6
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


5e minuut.
Papadogiannakis rent richting de bal. Papadogiannakis geeft een lange en hoge pass. Brechler is nu in balbezit. Brechler geeft de bal voor. Petrokokkinos heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mańkowski kopt de bal weg. Palteas probeert de bal met de borst te controleren. Brechler rent richting de bal. Brechler schiet op doel. Pepes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Anemogiannis trapt de bal weg. Matzourakis kopt de bal weg. Brechler is nu in balbezit. Brechler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Anemogiannis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Matzourakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Papadogiannakis de bal. Papadogiannakis geeft een hoge lob. Brechler heeft problemen om de bal te vangen. Brechler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Inworp. Mańkowski met de inworp. Papadogiannakis probeert de bal met de borst te controleren. Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brechler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:1

20e minuut.
Sevastakis speelt de bal door. Dimitrellis heeft problemen om de bal te vangen. Petrokokkinos rent richting de bal. Brechler is nu in balbezit. Brechler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Nistikakis rent richting de bal. Matzourakis onderschept slim de pass. Matzourakis geeft een lange en hoge pass. Petrokokkinos krijgt zijn hoofd ertegen. Anemogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Anemogiannis trapt de bal weg van het doel. Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis passt de bal in één keer door. Petrokokkinos rent richting de bal. Petrokokkinos haalt uit met een fantastische trap. Anemogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Papadogiannakis neemt de hoekschop. Triaridis is nu in balbezit. Brechler onderschept slim de pass. Petrokokkinos rent richting de bal. Petrokokkinos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:2

31e minuut.
Matzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Matzourakis geeft een hoge lob. Petrokokkinos springt en kopt de bal. Brechler rent richting de bal. Brechler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dimitrellis rent richting de bal. Matzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Matzourakis passt de bal met de wreef. Daar is Brechler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brechler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:3

36e minuut.
Papadogiannakis met een snelle inworp. Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis geeft de bal voor. Brechler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:4

40e minuut.
Matzourakis onderschept slim de pass. Matzourakis passt de bal in één keer door. Mańkowski speelt de bal door. Petrokokkinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrokokkinos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:5

41e minuut.
Papatrechas met een snelle inworp. Matzourakis met een sublieme pass. Papatrechas geeft een hoge lob. Daar is Brechler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brechler draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doeltrap. Anemogiannis trapt de bal weg van het doel. Matzourakis speelt de bal door. Petrokokkinos rent richting de bal. Petrokokkinos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Matzourakis speelt de bal door. Klungelig pakt Petrokokkinos de bal. Met opzet legt Triaridis zijn tegenspeler op de grond. Triaridis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voroshilov FC 85%, Dragons F.C. 15%.
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:5

47e minuut.
Papadogiannakis geeft de bal voor. Brechler geeft de bal voor. Petrokokkinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrokokkinos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:6

49e minuut.
Pepes kopt de bal weg. Inworp. Papadogiannakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis geeft de bal voor. Anemogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Nistikakis kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mańkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matzourakis is nu in balbezit. Matzourakis geeft een hoge lob. Anemogiannis bokst de bal weg. Brechler springt en kopt de bal. Anemogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Daar is Papadogiannakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadogiannakis geeft de bal voor. Pepes probeert de bal aan de voet te houden. Petrokokkinos rent richting de bal. Petrokokkinos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis met een sublieme pass. Brechler rent richting de bal. Brechler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Palteas is nu in balbezit. Palteas passt de bal in één keer door. Gavrailov met een sublieme pass. Petrokokkinos rent richting de bal. Petrokokkinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tsartsaris geeft een hoge lob. Matzourakis is nu in balbezit. Matzourakis passt de bal zonder na te denken. Daar is Brechler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brechler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Papadogiannakis verovert de bal door een tackle van achteren. Papadogiannakis probeert naar een medespeler te passen. Nistikakis rent richting de bal. Brechler onderschept slim de pass. Brechler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Matzourakis is nu in balbezit. Matzourakis passt de bal met de wreef. Brechler heeft problemen om de bal te vangen. Brechler haalt uit met een fantastische trap. Anemogiannis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:7

70e minuut.
Matzourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzourakis geeft een lange en hoge pass. Palteas probeert de bal aan de voet te houden. Brechler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:8

72e minuut.
Papadogiannakis met een snelle inworp. Klungelig pakt Matzourakis de bal. Matzourakis geeft een lange en hoge pass. Brechler heeft problemen om de bal te vangen. Brechler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:9

76e minuut.
Nistikakis is nu in balbezit. Matzourakis verovert de bal door een tackle van achteren. Matzourakis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brechler de bal. Brechler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Papadogiannakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matzourakis geeft de bal voor. Zarouleas rent richting de bal. Brechler onderschept slim de pass. Brechler haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Matzourakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzourakis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Palteas de bal onder controle te krijgen. Anemogiannis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brechler is nu in balbezit. Brechler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:10

84e minuut.
Matzourakis probeert naar een medespeler te passen. Papadogiannakis is nu in balbezit. Papadogiannakis geeft de bal voor. Brechler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Palteas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadogiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadogiannakis passt de bal in één keer door. Brechler is nu in balbezit. Brechler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis passt de bal zonder na te denken. Brechler rent richting de bal. Brechler schiet op doel. Anemogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Voroshilov FC 85%, Dragons F.C. 15%.
Voroshilov FC - Dragons F.C. 0:11