Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DINAMO UTD Gorilaz SK
2023 Tactiek new ttz
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 49.2
very good Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen good


14e minuut.
Frunză geeft een lange en hoge pass. Petru kopt de bal weg. Klungelig pakt Ardeleanu de bal. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Torje onderschept slim de pass. Torje probeert naar een medespeler te passen. Ispas speelt de bal door. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru schiet op doel. Paal! Kłosowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Gorilaz SK 0:1

21e minuut.
Przybyła onderschept slim de pass. Przybyła passt de bal zonder na te denken. Boldurescu is nu in balbezit. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Lešehrad verovert de bal door een tackle van achteren. Lešehrad geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DINAMO UTD - Gorilaz SK 1:1

35e minuut.
Mătăsaru geeft de bal voor. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă heeft problemen om de bal te vangen. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru schiet op doel. Kłosowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 61%, Gorilaz SK 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DINAMO UTD - Gorilaz SK 1:1

49e minuut.
Torje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ispas rent richting de bal. Atlak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ispas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ispas kan niet meer verder spelen. Munteanu komt het veld opgelopen. Torje zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kłosowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Przybyła kopt de bal weg. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu onderschept slim de pass. Ciubotariu geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Cârlan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klungelig pakt Ardeleanu de bal. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Petru is nu in balbezit. Petru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Nuţiu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotariu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barbu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Lešehrad is nu in balbezit. Lešehrad geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ristoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vişinescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DINAMO UTD - Gorilaz SK 1:2

86e minuut.
Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis probeert naar een medespeler te passen. Jentges rent richting de bal. Petru onderschept slim de pass. Petru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Judek springt en kopt de bal. Boldurescu heeft problemen om de bal te vangen. Munteanu speelt de bal door. Turcanu is nu in balbezit. Turcanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DINAMO UTD 59%, Gorilaz SK 41%.
DINAMO UTD - Gorilaz SK 1:2