Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.M. Trivale CAMPIONUL
tactica Tactiek ufs jr.
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 42
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
31.5 gemiddelde waardering 56.4
weak Schieten incredible
weak Passen very good
weak Verdedigen solid


4e minuut.
Trombas passt de bal zonder na te denken. Belodedici rent richting de bal. Belodedici passt de bal zonder na te denken. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Pop rent richting de bal. Skonieczka onderschept slim de pass. Trombas speelt de bal door. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Neguţescu probeert de bal met de borst te controleren. Şelaru onderschept slim de pass. Şelaru geeft een lange en hoge pass. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar schiet op doel. Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobranschi geeft een hoge lob. Trombas rent richting de bal. Trombas geeft een lange en hoge pass. Belodedici maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Piñas met een snelle inworp. Trombas geeft een hoge lob. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:1

18e minuut.
Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón verovert de bal door een tackle van achteren. Riverón geeft een hoge lob. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bontaş is nu in balbezit. Bontaş passt de bal zonder na te denken. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:2

22e minuut.
Belodedici kopt de bal weg. Sucă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:3

29e minuut.
Piñas passt de bal met de wreef. Aicheler is nu in balbezit. Bontaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bontaş geeft een lange en hoge pass. Belodedici krijgt zijn hoofd ertegen. Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riverón neemt de hoekschop. Belodedici krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Higgins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trombas geeft de bal voor. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:4

37e minuut.
Aicheler is nu in balbezit. Lemetsaar is nu in balbezit. Higgins is nu in balbezit. Lemetsaar onderschept slim de pass. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Dobranschi geeft een hoge lob. Aicheler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar onderschept slim de pass. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. Grideanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:5

41e minuut.
Piñas geeft een lange en hoge pass. Şelaru kopt de bal weg. Trombas rent richting de bal. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dobranschi rent richting de bal. Şelaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şelaru geeft een hoge lob. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lemetsaar rent richting de bal. Sucă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lemetsaar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bontaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Grideanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Trivale 83%, CAMPIONUL 17%.
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:6

46e minuut.
Riverón geeft een hoge lob. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar geeft een lange en hoge pass. Şelaru rent richting de bal. Şelaru schiet op doel. Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Trombas rent richting de bal. Trombas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bugelli de bal. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel. Grideanu bokst de bal weg. Lemetsaar is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trombas neemt de hoekschop. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:7

50e minuut.
Şelaru verovert de bal door een tackle van achteren. Şelaru geeft de bal voor. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar schiet op doel. Paal! Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Trombas rent richting de bal. Trombas geeft een hoge lob. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belodedici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:8

53e minuut.
Trombas met een snelle inworp. Lemetsaar rent richting de bal. Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bontaş met een sublieme pass. Riverón bereikt de bal nog maar net als eerste. Riverón speelt de bal door. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Deiß probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riverón rent richting de bal. Riverón passt de bal met de wreef. Şelaru rent richting de bal. Şelaru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Belodedici is nu in balbezit. Belodedici probeert naar een medespeler te passen. Sucă is nu in balbezit. Lemetsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Lemetsaar schiet op doel. Grideanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:9

62e minuut.
Mocanu is nu in balbezit. Şelaru onderschept slim de pass. Deiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru onderschept slim de pass. Şelaru schiet op doel. Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Klungelig pakt Neguţescu de bal. Riverón rent richting de bal. Riverón speelt de bal door. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Deiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş onderschept slim de pass. Bontaş passt de bal zonder na te denken. Şelaru rent richting de bal. Şelaru schiet op doel. Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Deiß bereikt de bal nog maar net als eerste. Bontaş verovert de bal door een tackle van achteren. Bontaş geeft de bal voor. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Phú onderschept slim de pass. Phú speelt de bal door. Riverón is nu in balbezit. Klungelig pakt Riverón de bal. Riverón geeft een lange en hoge pass. Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belodedici heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:10

77e minuut.
Higgins rent richting de bal. Lemetsaar verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Aicheler zijn tegenspeler op de grond. Lemetsaar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bontaş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Higgins bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar onderschept slim de pass. Sucă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sucă krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Bontaş onderschept slim de pass. Bontaş met een sublieme pass. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici rent richting de bal. Belodedici draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:11

84e minuut.
Bucelea probeert naar een medespeler te passen. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar schiet op doel. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:12

87e minuut.
Trombas met een sublieme pass. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar speelt de bal door. Belodedici rent richting de bal. Belodedici draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Trivale 76%, CAMPIONUL 24%.
F.C.M. Trivale - CAMPIONUL 0:12