Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TIGRII SUPARATI CF Gloria Bistrita
77vvv777 Tactiek oo
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 53.5
formidable Schieten excellent
adequate Passen good
adequate Verdedigen excellent


12e minuut.
Meutstege zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Felsztyński is nu in balbezit. Booser tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Booser krijgt een gele kaart. Felsztyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bull zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kapka kan de bal niet met de borst controleren. Kapka passt de bal met de wreef. Pineda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prazeres is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 1:0

20e minuut.
Kapka is nu in balbezit. Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka onderschept slim de pass. Kapka draait met de bal, schiet en ... Pineda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 2:0

23e minuut.
Matterne kopt de bal weg. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler passt de bal zonder na te denken. Carreño rent richting de bal. Carreño draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lentini niet meer kan verder spelen. Wannenmeister komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Didu passt de bal met de wreef. Booser probeert naar een medespeler te passen. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 2:1

37e minuut.
Bull bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawrence begaat een overtreding. Bull is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bull zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prazeres rent richting de bal. Prazeres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 60%, CF Gloria Bistrita 40%.
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 2:1

47e minuut.
Bull onderschept slim de pass. Prazeres bereikt de bal nog maar net als eerste. Prazeres passt de bal zonder na te denken. Bull rent richting de bal. Bull haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tâlvan rent richting de bal. Tâlvan geeft een hoge lob. Aelpler kopt de bal weg. Carreño bereikt de bal nog maar net als eerste. Carreño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Balint passt de bal in één keer door. Ehret is nu in balbezit. Ehret geeft een hoge lob. Carreño rent richting de bal. Carreño draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Inworp. Booser met de inworp. Matterne probeert naar een medespeler te passen. Aelpler rent richting de bal. Aelpler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu geeft de bal voor. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Matterne passt de bal zonder na te denken. Booser is nu in balbezit. Booser geeft een hoge lob. Daar is Aelpler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aelpler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Booser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Matterne de bal. Matterne probeert naar een medespeler te passen. Lawrence probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carreño is nu in balbezit. Carreño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 2:2

86e minuut.
Piplica met een sublieme pass. Meutstege bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser verovert de bal door een tackle van achteren. Booser geeft de bal voor. Piplica kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Lawrence probeert naar een medespeler te passen. Matterne geeft een lange en hoge pass. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 2:3

90e minuut.
Balint bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka onderschept slim de pass. Glodzák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glodzák krijgt een gele kaart. Kapka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kapka neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 62%, CF Gloria Bistrita 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

96e minuut.
Booser passt de bal in één keer door. Matterne bereikt de bal nog maar net als eerste. Matterne speelt de bal door. Lawrence is nu in balbezit. Lawrence geeft de bal voor. Wannenmeister kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

101e minuut.
Matterne probeert naar een medespeler te passen. Carreño rent richting de bal. Aelpler rent richting de bal. Carreño rent richting de bal. Carreño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

103e minuut.
Prazeres verovert de bal door een tackle van achteren. Prazeres met een sublieme pass. Kapka rent richting de bal. Kapka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 55%, CF Gloria Bistrita 45%.
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 4:3

112e minuut.
Kapka rent richting de bal. Raczyński met een sublieme pass. Kapka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapka draait met de bal, schiet en ... Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 5:3

113e minuut.
Didu speelt de bal door. Matterne met een sublieme pass. Carreño rent richting de bal. Aelpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelpler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGRII SUPARATI 46%, CF Gloria Bistrita 54%.
TIGRII SUPARATI - CF Gloria Bistrita 5:3