Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima Lupii Cenusii
dav Tactiek 22
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 54.9
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


10e minuut.
Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă geeft de bal voor. Nilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă draait met de bal, schiet en ... Peikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Pirilä is nu in balbezit. Pirilä met een sublieme pass. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă draait met de bal, schiet en ... Peikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Lupii Cenusii 0:1

18e minuut.
Daar is Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu passt de bal in één keer door. Merchel is nu in balbezit. Merchel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Murgu met een sublieme pass. Gurău rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murgu zal de hoekschop nemen. Bucilă springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Murgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgu passt de bal zonder na te denken. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Lupii Cenusii 0:2

26e minuut.
Feraru neemt vlug de vrije trap. Poulin rent richting de bal. Poulin met een sublieme pass. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Cruz is nu in balbezit. Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel passt de bal met de wreef. Codreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Carlier onderschept slim de pass. Carlier passt de bal in één keer door. Murgu met een sublieme pass. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Merchel heeft problemen om de bal te vangen. Murgu probeert naar een medespeler te passen. Gurău rent richting de bal. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Lupii Cenusii 0:3

39e minuut.
Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu passt de bal zonder na te denken. Ferdinand geeft een lange en hoge pass. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel. Peikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 49%, Lupii Cenusii 51%.
Craiova Maxima - Lupii Cenusii 0:3

46e minuut.
Adelantado komt het veld opgelopen. Stange komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Stange geeft de bal voor. Alexa kopt de bal weg. Petru speelt de bal door. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Gurău kopt de bal weg. Klungelig pakt Nilă de bal. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă draait met de bal, schiet en ... Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petru met een sublieme pass. Diţă rent richting de bal. Diţă geeft de bal voor. Pop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Diţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Petru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petru krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Codreanu passt de bal in één keer door. Merto rent richting de bal. Merto geeft een lange en hoge pass. Bucilă rent richting de bal. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pirilä probeert naar een medespeler te passen. Merto heeft problemen om de bal te vangen. Merto geeft een lange en hoge pass. Ciucean kopt de bal weg. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pirilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirilä passt de bal zonder na te denken. Bucilă rent richting de bal. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Inworp. Murgu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel. Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Lupii Cenusii 0:4

80e minuut.
Pirilä is nu in balbezit. Pirilä passt de bal zonder na te denken. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Pirilä speelt de bal door. Daar is Merto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merto passt de bal met de wreef. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă schiet op doel. Peikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 44%, Lupii Cenusii 56%.
Craiova Maxima - Lupii Cenusii 0:4