Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfr blascovici FC.LIBERTY
kkk Tactiek atac ilie
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 36
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 51.3
slecht Schieten uitmuntend
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Hanganu speelt de bal door. Klungelig pakt Cristache de bal. Dudryk maakt een afschuwelijke overtreding. Dudryk krijgt een gele kaart. Cristache raakt geblesseerd tijdens het duel. Cristache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu schiet op doel. Kiswanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:1

2e minuut.
Šavar onderschept slim de pass. Šavar speelt de bal door. Fuego is nu in balbezit. Hanganu rent richting de bal. Hanganu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Skowroński geeft een lange en hoge pass. Boc kopt de bal weg. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:2

5e minuut.
Cristache rent richting de bal. Cristache passt de bal zonder na te denken. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Skowroński probeert naar een medespeler te passen. Cristache heeft problemen om de bal te vangen. Cristache speelt de bal door. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap. Kiswanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Klungelig pakt Dudryk de bal. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:3

20e minuut.
Hristea rent richting de bal. Lazo onderschept slim de pass. Lazo passt de bal in één keer door. Šavar bereikt de bal nog maar net als eerste. Šavar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Šavar is nu in balbezit. Cristache onderschept slim de pass. Cristache probeert naar een medespeler te passen. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Mărcuş kan de bal niet met de borst controleren. Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu met een sublieme pass. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Kiswanto bokst de bal weg.

23e minuut.
Inworp. Boc met de inworp. Mărcuş rent richting de bal. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... Kiswanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Fuego de bal onder controle te krijgen. Dănceanu springt en kopt de bal. Garlet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hanganu rent richting de bal. Hanganu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:4

33e minuut.
Boc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hanganu de bal. Hanganu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc onderschept slim de pass. Boc probeert naar een medespeler te passen. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu schiet op doel. Kiswanto bokst de bal weg.

41e minuut.
Boc rent richting de bal. Boc probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hanganu de bal. Hanganu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Mărcuş de bal. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... Garlet probeert de bal aan de voet te houden. Kiswanto bokst de bal weg.

44e minuut.
Boc onderschept slim de pass. Boc geeft een lange en hoge pass. Dănceanu kopt de bal weg. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Kiswanto bokst de bal weg. Hanganu rent richting de bal. Hanganu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 69%, FC.LIBERTY 31%.
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:5

47e minuut.
Dănceanu kopt de bal weg. Fuego rent richting de bal. Fuego geeft de bal voor. Daar is Hanganu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Kiswanto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanganu rent richting de bal. Hanganu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc geeft de bal voor. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Kiswanto bokst de bal weg.

49e minuut.
Grigor neemt de hoekschop. Klungelig pakt Garlet de bal. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... Kiswanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:6

52e minuut.
Hanganu speelt de bal door. Daar is Garlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu schiet op doel. Kiswanto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:7

55e minuut.
Grigor kopt de bal weg. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu speelt de bal door. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu schiet op doel. Kiswanto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Daar is Garlet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănceanu rent richting de bal. Garlet begaat een overtreding. Dănceanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dănceanu komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Boc met een snelle inworp. Mărcuş probeert naar een medespeler te passen. Grigor rent richting de bal. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Cristache geeft de bal voor. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... Hanganu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kiswanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:8

70e minuut.
Boc is nu in balbezit. Boc geeft de bal voor. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:9

74e minuut.
Hanganu rent richting de bal. Hanganu controleert de bal met de borst. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu schiet op doel. Kiswanto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:10

76e minuut.
Kiswanto met een sublieme pass. Boc kan de bal niet met de borst controleren. Sese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sese krijgt een gele kaart. Boc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cristache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu haalt uit met een fantastische trap. Kiswanto bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfr blascovici 62%, FC.LIBERTY 38%.
cfr blascovici - FC.LIBERTY 0:10