Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.BOOMLORD Sageata Listeava
442b Tactiek Def 4 cu 1
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
47 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten formidable
good Passen very good
solid Verdedigen very good


12e minuut.
Starzec kopt de bal weg. Léniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Léniz geeft een lange en hoge pass. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raţă met de inworp. Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă geeft een lange en hoge pass. Anielski maakt een snoekduik en kopt de bal. Bükszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Strungăreanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ştrulă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ştrulă probeert naar een medespeler te passen. Anielski is nu in balbezit. Anielski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Göksu is nu in balbezit. Göksu passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 55%, Sageata Listeava 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.BOOMLORD - Sageata Listeava 0:0

59e minuut.
Raţă kopt de bal weg. Ştrulă met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Starzec haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Sageata Listeava 0:1

61e minuut.
Starzec probeert de bal met de borst te controleren. Lăzărescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Starzec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strungăreanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fliegl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fliegl geeft de bal voor. Starzec krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.BOOMLORD - Sageata Listeava 0:2

62e minuut.
Bảo Hoàng passt de bal met de wreef. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski begaat een overtreding. Anielski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Tap met de inworp. Fliegl rent richting de bal. Fliegl geeft een hoge lob. Starzec rent richting de bal. Starzec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kicek passt de bal met de wreef. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi begaat een overtreding. Thomas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Thomas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec verovert de bal door een tackle van achteren. Starzec met een sublieme pass. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Anielski haalt uit met een fantastische trap. Bükszegi bokst de bal weg.

82e minuut.
Fliegl passt de bal in één keer door. Lăzărescu rent richting de bal. Lăzărescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Kicek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kicek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.BOOMLORD 67%, Sageata Listeava 33%.
F.C.BOOMLORD - Sageata Listeava 0:2