Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVORATOR Valhalla AG
Attack Tactiek ss
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 53.8
formidable Schieten excellent
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Svatoš rent richting de bal. Croitoru onderschept slim de pass. Croitoru probeert naar een medespeler te passen. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Varipapa geeft de bal voor. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burek probeert naar een medespeler te passen. Ratcu is nu in balbezit. Ratcu schiet op doel. Esca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Šikal is nu in balbezit. Piechaczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šikal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Măldărăşanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Syrjäkoski krijgt zijn hoofd ertegen. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Šikal rent richting de bal. Šikal met een sublieme pass. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Valhalla AG 0:1

11e minuut.
Klausz rent richting de bal. Klausz geeft een hoge lob. Subocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones verovert de bal door een tackle van achteren. Ciendones schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Burek neemt de hoekschop. Ciendones rent richting de bal. Ciendones haalt uit met een fantastische trap. Esca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVORATOR - Valhalla AG 1:1

32e minuut.
Daar is Rodziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciendones onderschept slim de pass. Daar is Ciendones, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popiełuszko geeft een hoge lob. Ratcu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Popiełuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciendones geeft een lange en hoge pass. Amorini rent richting de bal. Burek verovert de bal door een tackle van achteren. Burek draait met de bal, schiet en ... Esca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ratcu is nu in balbezit. Subocz verovert de bal door een tackle van achteren. Svatoš met een sublieme pass. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones draait met de bal, schiet en ... Esca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balparmak met een sublieme pass. Ciendones speelt de bal door. Ratcu rent richting de bal. Ratcu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 33%, Valhalla AG 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVORATOR - Valhalla AG 1:1

48e minuut.
Balparmak kopt de bal weg. Svatoš speelt de bal door. Daar is Subocz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Burek geeft de bal voor. Subocz speelt de bal door. Tiuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Esca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Valhalla AG 2:1

50e minuut.
Šikal rent richting de bal. Piechaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechaczek passt de bal zonder na te denken. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Popiełuszko speelt de bal door. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Valhalla AG 3:1

59e minuut.
Subocz verovert de bal door een tackle van achteren. Subocz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ratcu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Berthe met een sublieme pass. Ratcu heeft problemen om de bal te vangen. Ratcu speelt de bal door. Klungelig pakt Ciendones de bal. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Syrjäkoski is nu in balbezit. Balparmak verovert de bal door een tackle van achteren. Balparmak speelt de bal door. Ciendones bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciendones schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Esca trapt de bal weg. Balparmak kopt de bal weg. Măldărăşanu geeft een lange en hoge pass. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski schiet op doel. Berthe bokst de bal weg. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Valhalla AG 3:2

79e minuut.
Măldărăşanu passt de bal zonder na te denken. Minciună is nu in balbezit. Minciună met een sublieme pass. Syrjäkoski is nu in balbezit. Syrjäkoski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEVORATOR - Valhalla AG 3:3

81e minuut.
Ratcu kopt de bal weg. Ciendones heeft problemen om de bal te vangen. Ausina rent richting de bal. Ciendones verovert de bal door een tackle van achteren. Ciendones haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Piechaczek is nu in balbezit. Croitoru verovert de bal door een tackle van achteren. Croitoru met een sublieme pass. Syrjäkoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrjäkoski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tiuca met de inworp. Svatoš rent richting de bal. Măldărăşanu onderschept slim de pass. Măldărăşanu geeft een hoge lob. Šikal krijgt zijn hoofd ertegen. Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 52%, Valhalla AG 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVORATOR - Valhalla AG 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

97e minuut.
Na een snelle pass probeert Balparmak de bal onder controle te krijgen. Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek geeft een hoge lob. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu draait met de bal, schiet en ... Esca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 31%, Valhalla AG 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEVORATOR - Valhalla AG 3:3

108e minuut.
Balparmak rent richting de bal. Balparmak geeft de bal voor. Minciună kopt de bal weg. Šikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Šikal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

112e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechaczek is nu in balbezit. Piechaczek passt de bal zonder na te denken. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

114e minuut.
Burek passt de bal met de wreef. Ratcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratcu heeft problemen om de bal te vangen. Ratcu schiet op doel. Esca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - Valhalla AG 4:3

116e minuut.
Piechaczek rent richting de bal. Piechaczek geeft een lange en hoge pass. Ausina heeft problemen om de bal te vangen. Ciendones is nu in balbezit. Ciendones haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 26%, Valhalla AG 74%.
DEVORATOR - Valhalla AG 4:3