Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sexy team dragasani Fc Cartierul Confectii Arad
kata2 Tactiek 4123 Atac
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 50.5
redelijk Schieten solide
solide Passen goed
solide Verdedigen goed


11e minuut.
Andrieş is nu in balbezit. Şerb rent richting de bal. Şerb passt de bal met de wreef. Leclère is nu in balbezit. Leclère schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nadolny passt de bal in één keer door. Murgoci geeft een lange en hoge pass. Łydka kopt de bal weg. Siwiński is nu in balbezit. Siwiński geeft een lange en hoge pass. Morita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Şerb speelt de bal door. Szabó rent richting de bal. Szabó speelt de bal door. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pellios passt de bal met de wreef. Forgács rent richting de bal. Şerb begaat een overtreding. Şerb krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Siwiński passt de bal in één keer door. Paź bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotaru krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Murgoci geeft een lange en hoge pass. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş passt de bal in één keer door. Leclère rent richting de bal. Leclère draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 67%, Fc Cartierul Confectii Arad 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sexy team dragasani - Fc Cartierul Confectii Arad 0:0

72e minuut.
Szabó is nu in balbezit. Szabó geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Forgács de bal onder controle te krijgen. Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sexy team dragasani - Fc Cartierul Confectii Arad 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sexy team dragasani 65%, Fc Cartierul Confectii Arad 35%.
sexy team dragasani - Fc Cartierul Confectii Arad 0:1