Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:13
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: PARC Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 13959
Radu Andrei Team telecom
cd Tactiek 442off14+
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 52.4
matig Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


12e minuut.
Ernst is nu in balbezit. Begagić onderschept slim de pass. Begagić speelt de bal door. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dodrescu met een sublieme pass. Sepioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur onderschept slim de pass. Suur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Sepioł rent richting de bal. Sepioł geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dodrescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oliva probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Lemański trapt de bal weg. Dodrescu controleert de bal met de borst. Dodrescu passt de bal in één keer door. Suur heeft problemen om de bal te vangen. Suur passt de bal in één keer door. Lemański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Velagić is nu in balbezit. Velagić geeft de bal voor. Ciubotariu kopt de bal weg. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lemański met een harde bal richting middenveld. Suur is nu in balbezit. Suur draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu passt de bal met de wreef. Suur is nu in balbezit. Suur draait met de bal, schiet en ... Lemański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:1

34e minuut.
Suur draait met de bal, schiet en ... Bergkamp probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciubotariu zal de hoekschop nemen. Suur maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Suur rent richting de bal. Mojsilović is nu in balbezit. Suur rent richting de bal. Suur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bergkamp de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:2

41e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu met een sublieme pass. Suur rent richting de bal. Suur draait met de bal, schiet en ... Bergkamp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Oliva geeft de bal voor. Suur kopt de bal weg. Bent heeft problemen om de bal te vangen. Mojsilović onderschept slim de pass. Mojsilović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 85%, telecom 15%.
Radu Andrei Team - telecom 0:2

54e minuut.
Zola probeert naar een medespeler te passen. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş met een sublieme pass. Suur rent richting de bal. Suur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Suur rent richting de bal. Suur draait met de bal, schiet en ... Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Bent geeft de bal voor. Şipoş geeft een lange en hoge pass. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:3

58e minuut.
Broun met een snelle inworp. Šakalík geeft de bal voor. Begagić onderschept slim de pass. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Velagić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bergkamp geeft de bal voor. Oliva met een sublieme pass. Daar is Sepioł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lemański met een harde bal richting middenveld. Oliva controleert de bal met de borst. Oliva speelt de bal door. Suur is nu in balbezit. Suur haalt uit met een fantastische trap. Lemański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:4

66e minuut.
Begagić rent richting de bal. Begagić passt de bal in één keer door. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ... Lemański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:5

68e minuut.
Velagić is nu in balbezit. Suur verovert de bal door een tackle van achteren. Sepioł legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Suur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suur neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

74e minuut.
Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu geeft een hoge lob. Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:6

76e minuut.
Ernst is nu in balbezit. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu geeft een hoge lob. Suur is nu in balbezit. Suur schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Oliva speelt de bal door. Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Doeltrap. Lemański trapt de bal weg van het doel. Mojsilović kopt de bal weg. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur draait met de bal, schiet en ... Lemański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. Dodrescu geeft de bal voor. Suur is nu in balbezit. Suur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:7

89e minuut.
Broun geeft een hoge lob. Suur kopt de bal weg. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović schiet op doel. Lemański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Radu Andrei Team - telecom 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radu Andrei Team 81%, telecom 19%.
Radu Andrei Team - telecom 0:8