Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. MYTY-FALTICENI B&N
unu+unu Tactiek att
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
49.9 gemiddelde waardering 61.4
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Szlachta is nu in balbezit. Ibarra onderschept slim de pass. Ibarra passt de bal zonder na te denken. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MYTY-FALTICENI - B&N 0:1

10e minuut.
Ibarra speelt de bal door. Limpens is nu in balbezit. Limpens met een sublieme pass. Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel draait met de bal, schiet en ... Carewicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Ibarra geeft een hoge lob. Daar is Limpens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Limpens probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fejkiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fejkiel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Limpens passt de bal met de wreef. Korff rent richting de bal. Frygier rent richting de bal. Korff onderschept slim de pass. Korff haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Frygier heeft problemen om de bal te vangen. Astanto verovert de bal door een tackle van achteren. Menghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel is nu in balbezit. Fejkiel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bakas passt de bal zonder na te denken. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Astanto de bal. Astanto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fejkiel passt de bal in één keer door. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak probeert naar een medespeler te passen. Astanto rent richting de bal. Astanto geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Uštěkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasserfallen is nu in balbezit. Uštěkl verovert de bal door een tackle van achteren. Uštěkl geeft een hoge lob. Brunacci springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. MYTY-FALTICENI - B&N 1:1

33e minuut.
Fejkiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Fejkiel passt de bal zonder na te denken. Bartniak probeert naar een medespeler te passen. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MYTY-FALTICENI 68%, B&N 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. MYTY-FALTICENI - B&N 1:1

47e minuut.
Limpens geeft een hoge lob. Astanto krijgt zijn hoofd ertegen. Maerz verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Maciejczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Klungelig pakt Astanto de bal. Górak rent richting de bal. Astanto verovert de bal door een tackle van achteren. Fejkiel rent richting de bal. Fejkiel schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Fejkiel geeft een hoge lob. Maciejczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciejczak met een sublieme pass. Astanto is nu in balbezit. Astanto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Uštěkl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lometsch heeft problemen om de bal te vangen. Lometsch geeft de bal voor. Górak is nu in balbezit. Górak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lometsch kopt de bal weg. Buitenspel voor Enescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Wasserfallen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maciejczak rent richting de bal. Maciejczak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ibarra met een sublieme pass. Limpens is nu in balbezit. Limpens met een sublieme pass. Korff rent richting de bal. Korff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Lometsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lometsch geeft een hoge lob. Limpens met een sublieme pass. Korff is nu in balbezit. Korff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. MYTY-FALTICENI - B&N 1:2

89e minuut.
Bakas passt de bal in één keer door. Bartniak speelt de bal door. Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak geeft de bal voor. Korff maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. MYTY-FALTICENI 57%, B&N 43%.
FC. MYTY-FALTICENI - B&N 1:2