Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stiinta-Oltenia F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI
oltenia Tactiek w
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso onderschept slim de pass. Scazzoso geeft een hoge lob. Polski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Daar is Skuczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skuczyński speelt de bal door. Gacker speelt de bal door. França is nu in balbezit. França schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Sonntag geeft de bal voor. Wybraniec verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Maus met de inworp. Sonntag geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Schroeder trapt de bal weg van het doel. França is nu in balbezit. Sonntag maakt een afschuwelijke overtreding. Sonntag krijgt een gele kaart. França moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. França kan niet meer verder spelen. Yedigaryan komt het veld opgelopen. Bortoli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Scazzoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scazzoso passt de bal met de wreef. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lixăndroiu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malovrh met de inworp. Sonntag rent richting de bal. Sonntag geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Schroeder bokst de bal weg.

22e minuut.
Scazzoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Scazzoso passt de bal zonder na te denken. Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Yedigaryan rent richting de bal. Yedigaryan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Scazzoso verovert de bal door een tackle van achteren. Scazzoso passt de bal in één keer door. Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan schiet op doel. Krušper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Yedigaryan is nu in balbezit. Sonntag legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yedigaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. Polski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Stiinta-Oltenia - F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 0:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Maus de bal onder controle te krijgen. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis passt de bal met de wreef. Scazzoso rent richting de bal. Scazzoso geeft een hoge lob. Krušper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Polski heeft problemen om de bal te vangen. Nef rent richting de bal. Nef geeft een lange en hoge pass. Wybraniec is nu in balbezit. Wybraniec geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Zwora geeft de bal voor. Inworp. Maus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Sonntag de bal. Sonntag geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 72%, F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 28%.
Stiinta-Oltenia - F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 0:1

46e minuut.
Ramelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramelli geeft de bal voor. Skuczyński speelt de bal door. Yedigaryan heeft problemen om de bal te vangen. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skuczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pulver bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan rent richting de bal. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Krušper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Polski rent richting de bal. Polski schiet op doel. Krušper probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Polski is nu in balbezit. Nef is nu in balbezit. Polski verovert de bal door een tackle van achteren. Polski draait met de bal, schiet en ... Krušper probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dupuis met een sublieme pass. Skuczyński rent richting de bal. Skuczyński geeft een lange en hoge pass. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Yedigaryan speelt de bal door. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Yedigaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skuczyński met een snelle inworp. Sonntag bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wybraniec onderschept slim de pass. Wybraniec speelt de bal door. Nef is nu in balbezit. Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ramelli heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński is nu in balbezit. Skuczyński passt de bal in één keer door. Yedigaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan schiet op doel. Krušper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Scazzoso geeft een lange en hoge pass. Polski kopt de bal weg. Yedigaryan is nu in balbezit. Yedigaryan haalt uit met een fantastische trap. Krušper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Polski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan is nu in balbezit. Gacker maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gacker naar de kleedkamers voor een vroege douche. Yedigaryan raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bortoli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stiinta-Oltenia 79%, F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 21%.
Stiinta-Oltenia - F.C. PETROLUL AURORA PLOIESTI 0:1