Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
My Route 66 inter scb
5-3-2 Tactiek 451*
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
56.4 gemiddelde waardering 58
excellent Schieten outstanding
good Passen solid
formidable Verdedigen very good


4e minuut.
Yetmez verovert de bal door een tackle van achteren. Yetmez passt de bal met de wreef. Tyfus geeft de bal voor. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - inter scb 0:1

16e minuut.
Prăscan rent richting de bal. Prăscan geeft een lange en hoge pass. Zembowski kopt de bal weg. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Balkestein geeft een lange en hoge pass. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Khải Tuấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khải Tuấn geeft de bal voor. Guiso heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - inter scb 0:2

31e minuut.
Trynkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buscan neemt vlug de vrije trap. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Brachini stond buitenspel. Šames neemt vlug de vrije trap. Trynkiewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kuracina neemt de hoekschop. Trynkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Inworp. Pilkrt met een snelle inworp. Balkestein bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini verovert de bal door een tackle van achteren. Brachini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bülbüloğlu schiet op doel. Gałusa probeert de bal aan de voet te houden. Gałusa passt de bal zonder na te denken. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap. Masalin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Zembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brachini rent richting de bal. Brachini draait met de bal, schiet en ... Masalin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balkestein onderschept slim de pass. Pilkrt geeft de bal voor. Bülbüloğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 65%, inter scb 35%.
My Route 66 - inter scb 0:2

49e minuut.
Yetmez geeft een lange en hoge pass. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trynkiewicz onderschept slim de pass. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - inter scb 0:3

53e minuut.
Balkestein verovert de bal door een tackle van achteren. Balkestein geeft een lange en hoge pass. Trynkiewicz is nu in balbezit. Trynkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Olrlandini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - inter scb 0:4

55e minuut.
Yetmez geeft een lange en hoge pass. Kuracina rent richting de bal. Kuracina passt de bal zonder na te denken. Trynkiewicz rent richting de bal. Trynkiewicz schiet op doel. Olrlandini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini passt de bal met de wreef. Bülbüloğlu is nu in balbezit. Bülbüloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - inter scb 1:4

64e minuut.
Prăscan kopt de bal weg. Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt met een sublieme pass. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ... Masalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Balkestein kopt de bal weg. Daar is Buscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zembowski rent richting de bal. Bülbüloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Guiso rent richting de bal. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell geeft de bal voor. Bülbüloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bülbüloğlu schiet op doel. Masalin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Nedelescu met een snelle inworp. Pilkrt speelt de bal door. Buscan speelt de bal door. Klungelig pakt Bülbüloğlu de bal. Bülbüloğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cordeanu passt de bal in één keer door. Zembowski is nu in balbezit. Prăscan verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Trynkiewicz draait met de bal, schiet en ... Olrlandini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 44%, inter scb 56%.
My Route 66 - inter scb 1:4