Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:13
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Giulesti
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36000
Rapid `1923` Bucuresti liv
je 1 Tactiek x
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 57.9
solid Schieten excellent
good Passen excellent
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Pärtel speelt de bal door. Efstratiadis rent richting de bal. Vlatković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlatković krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Monteys is nu in balbezit. Monteys passt de bal zonder na te denken. Pärtel is nu in balbezit. Pärtel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - liv 0:1

4e minuut.
Kaviedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Efstratiadis rent richting de bal. Pintilie begaat een overtreding. Pintilie krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Efstratiadis heeft problemen om de bal te vangen. Efstratiadis probeert naar een medespeler te passen. Monteys speelt de bal door. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharon verovert de bal door een tackle van achteren. Sharon met een sublieme pass. Ligorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio haalt uit met een fantastische trap. Niinivuori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Kaviedes geeft een lange en hoge pass. Pâslaru onderschept slim de pass. Vlatković rent richting de bal. Vlatković draait met de bal, schiet en ... Wąpierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rodríguez Melenas is nu in balbezit. Rodríguez Melenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapid `1923` Bucuresti - liv 1:1

18e minuut.
Canzi geeft de bal voor. Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk geeft een hoge lob. Ligorio rent richting de bal. Ligorio geeft een lange en hoge pass. Niinivuori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Daar is Kaviedes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie met een sublieme pass. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pärtel is nu in balbezit. Răboj rent richting de bal. Pärtel onderschept slim de pass. Pärtel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - liv 1:2

32e minuut.
Monteys bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharon rent richting de bal. Sharon passt de bal in één keer door. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Efstratiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte onderschept slim de pass. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Efstratiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel rent richting de bal. Pintilie is nu in balbezit. Efstratiadis verovert de bal door een tackle van achteren. Efstratiadis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pärtel passt de bal zonder na te denken. Ligorio is nu in balbezit. Ganzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligorio onderschept slim de pass. Ligorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid `1923` Bucuresti 51%, liv 49%.
Rapid `1923` Bucuresti - liv 1:2

46e minuut.
Quốc Bảo is nu in balbezit. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo geeft een hoge lob. Rodríguez Melenas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ligorio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canzi geeft de bal voor. Vlatković is nu in balbezit. Vlatković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapid `1923` Bucuresti - liv 2:2

66e minuut.
Pärtel passt de bal met de wreef. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio passt de bal zonder na te denken. Pärtel rent richting de bal. Pärtel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ligorio is nu in balbezit. Ligorio passt de bal in één keer door. Pärtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pärtel schiet op doel. Niinivuori werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapid `1923` Bucuresti - liv 2:3

75e minuut.
McCarthey is nu in balbezit. McCarthey passt de bal zonder na te denken. Quốc Bảo met een sublieme pass. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlatković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Rodríguez Melenas kopt de bal weg. Vlatković bereikt de bal nog maar net als eerste. Pâslaru begaat een overtreding. Pâslaru krijgt een gele kaart. Vlatković raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pintilie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niinivuori met een harde bal richting middenveld. Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Melenas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapid `1923` Bucuresti 42%, liv 58%.
Rapid `1923` Bucuresti - liv 2:3