Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajniteam C. S Gura Humorului
hajni Tactiek 1
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
46.7 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Skórnicki is nu in balbezit. Skórnicki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hasi met een snelle inworp. Mačijauskas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Skórnicki geeft de bal voor. Hasi is nu in balbezit. Hasi geeft een hoge lob. Sadzawicki krijgt zijn hoofd ertegen. Lipiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:1

14e minuut.
Demirçetin bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirçetin geeft een hoge lob. Hasi kopt de bal weg. Kalaka rent richting de bal. Kalaka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kalaka is nu in balbezit. Sadzawicki is nu in balbezit. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka schiet op doel. Lipiec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:2

19e minuut.
Mačijauskas speelt de bal door. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft de bal voor. Kalaka rent richting de bal. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hasi geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki kopt de bal weg. Wan rent richting de bal. Kalaka onderschept slim de pass. Kalaka haalt uit met een fantastische trap. Lipiec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Mačijauskas geeft de bal voor. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciskowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kalaka neemt zijn aanloop. Lipiec bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:3

41e minuut.
Mačijauskas geeft de bal voor. Kalaka kopt de bal weg. Hasi rent richting de bal. Hasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajniteam 59%, C. S Gura Humorului 41%.
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:4

46e minuut.
Ermolenko is nu in balbezit. Ermolenko geeft een lange en hoge pass. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka onderschept slim de pass. Kalaka draait met de bal, schiet en ... Lipiec bokst de bal weg. Daar is Ciskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Inworp. Vošvrda met de inworp. Panarelli is nu in balbezit. Panarelli geeft een lange en hoge pass. Banişevski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Demirçetin met een sublieme pass. Ermolenko met een sublieme pass. Klungelig pakt Duque Gancedo de bal. Comizzoli is nu in balbezit. Comizzoli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kalaka is nu in balbezit. Wan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalaka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Wan de bal. Mačijauskas met een snel genomen vrije trap. Kalaka krijgt zijn hoofd ertegen. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Daar is Jegier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achim rent richting de bal. Jegier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Achim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Achim kan niet meer verder spelen. Tudose komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Panarelli probeert naar een medespeler te passen. Viljanen heeft problemen om de bal te vangen. Viljanen met een sublieme pass. Tudose is nu in balbezit. Tudose schiet op doel. Banişevski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Demirçetin is nu in balbezit. Demirçetin geeft de bal voor. Kalaka rent richting de bal. Kalaka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kästli rent richting de bal. Kästli geeft een lange en hoge pass. Sadzawicki rent richting de bal. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap. Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mačijauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Mačijauskas geeft de bal voor. Kalaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaka draait met de bal, schiet en ... Lipiec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:5

75e minuut.
Klungelig pakt Comizzoli de bal. Duque Gancedo geeft de bal voor. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka draait met de bal, schiet en ... Lipiec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:6

82e minuut.
Kalaka is nu in balbezit. Kalaka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lira de bal. Sadzawicki is nu in balbezit. Sadzawicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:7

85e minuut.
Sadzawicki is nu in balbezit. Ermolenko rent richting de bal. Ermolenko probeert naar een medespeler te passen. Sadzawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadzawicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ermolenko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačijauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačijauskas geeft de bal voor. Kalaka is nu in balbezit. Kalaka schiet op doel. Lipiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajniteam 55%, C. S Gura Humorului 45%.
Hajniteam - C. S Gura Humorului 0:7