Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Allright FC Masterhand
Portocala™ Tactiek master find02
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 4
47.1 gemiddelde waardering 59.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Armeanca geeft de bal voor. Silion is nu in balbezit. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Silion schiet op doel. Paulada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC Masterhand 0:1

7e minuut.
Silion is nu in balbezit. Loch is nu in balbezit. Silion verovert de bal door een tackle van achteren. Silion haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Ciobotaru passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan passt de bal met de wreef. Lascu heeft problemen om de bal te vangen. Lascu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ciumak passt de bal met de wreef. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft de bal voor. Lascu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hagi met een sublieme pass. Pîrvu is nu in balbezit. Ochetan probeert naar een medespeler te passen. Silion rent richting de bal. Silion haalt uit met een fantastische trap. Paulada bokst de bal weg.

22e minuut.
Ochetan passt de bal in één keer door. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Lascu is nu in balbezit. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC Masterhand 0:2

24e minuut.
Ciumak speelt de bal door. Hagi is nu in balbezit. Hagi passt de bal met de wreef. Silion is nu in balbezit. Silion haalt uit met een fantastische trap. Paulada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Hagi speelt de bal door. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft een hoge lob. Lascu rent richting de bal. Lascu draait met de bal, schiet en ... Paulada bokst de bal weg.

34e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan passt de bal met de wreef. Silion rent richting de bal. Silion haalt uit met een fantastische trap. Paulada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC Masterhand 0:3

37e minuut.
Ciobotaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lascu kopt de bal weg. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion haalt uit met een fantastische trap. Paulada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC Masterhand 0:4

43e minuut.
Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Liagchylau tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liagchylau krijgt een gele kaart. Silion raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciumak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Silion springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Allright - FC Masterhand 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 81%, FC Masterhand 19%.
Allright - FC Masterhand 0:5

48e minuut.
Pamukov heeft problemen om de bal te vangen. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Silion is nu in balbezit. Silion schiet op doel. Paulada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Ciobotaru passt de bal in één keer door. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft een lange en hoge pass. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu passt de bal met de wreef. Silion is nu in balbezit. Silion haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion is nu in balbezit. Coring tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coring krijgt een gele kaart. Silion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chenkov komt het veld opgelopen. Wover komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak geeft een hoge lob. Lascu kopt de bal weg. Silion rent richting de bal. Silion draait met de bal, schiet en ... Paulada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Inworp. Pîrvu met een snelle inworp. Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Paulada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lascu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosta. Lascu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuliš komt het veld opgelopen. Ivansuc komt het veld opgelopen. Petráš komt het veld opgelopen. Minea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Wover met een sublieme pass. Petráš bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Miala zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Miala naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coring rent richting de bal. Coring passt de bal in één keer door. Flocea rent richting de bal. Flocea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 70%, FC Masterhand 30%.
Allright - FC Masterhand 0:5