Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.l Trattoria STIINTA BREAZA
SchemaT Tactiek extra
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
35.4 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten solid
adequate Passen very good
average Verdedigen good


10e minuut.
Ožegović geeft een lange en hoge pass. Bähler speelt de bal door. Klungelig pakt Aparicio de bal. Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pletsch haalt uit met een fantastische trap. Villate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Bähler geeft de bal voor. Klungelig pakt De La Iglesia de bal. Kistowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:1

17e minuut.
Darniak probeert de bal met de borst te controleren. Bähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähler passt de bal met de wreef. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ožegović kopt de bal weg. Pletsch geeft een lange en hoge pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ... Villate werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:2

36e minuut.
De La Iglesia onderschept slim de pass. Ožegović is nu in balbezit. Ožegović geeft de bal voor. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Villate trapt de bal weg. Klungelig pakt Coporan de bal. Iraola met een sublieme pass. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bucelea speelt de bal door. Chunchulin rent richting de bal. Przybylski met een sublieme pass. Klungelig pakt Bähler de bal. Bähler schiet op doel. Villate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De La Iglesia heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.l Trattoria 81%, STIINTA BREAZA 19%.
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:3

47e minuut.
Wewiórski passt de bal met de wreef. Pletsch is nu in balbezit. Pletsch geeft een lange en hoge pass. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski geeft de bal voor. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Villate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:4

52e minuut.
Pletsch passt de bal zonder na te denken. Ožegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boterberg krijgt een gele kaart. Ožegović moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ožegović kan niet meer verder spelen. Fajardo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klungelig pakt Pletsch de bal. Pletsch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aparicio de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:5

59e minuut.
Aparicio met een sublieme pass. Pletsch rent richting de bal. Pletsch speelt de bal door. Klungelig pakt Fajardo de bal. Fajardo draait met de bal, schiet en ... Villate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Pletsch geeft een lange en hoge pass. Daar is De La Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Villate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:6

62e minuut.
Aparicio speelt de bal door. Wewiórski rent richting de bal. Pletsch is nu in balbezit. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fajardo rent richting de bal. Fajardo geeft de bal voor. Klungelig pakt Kistowski de bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Villate trapt de bal weg. Bähler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bähler geeft een hoge lob. Villate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Wewiórski passt de bal zonder na te denken. Bähler is nu in balbezit. Bähler probeert naar een medespeler te passen. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Roztwór komt het veld opgelopen. Agreda komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Przybylski speelt de bal door. Bähler is nu in balbezit. Bähler geeft een lange en hoge pass. Wewiórski heeft problemen om de bal te vangen. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:7

80e minuut.
Klungelig pakt Wewiórski de bal. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal in één keer door. Bähler is nu in balbezit. Bähler geeft de bal voor. Villate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De La Iglesia heeft problemen om de bal te vangen. Wewiórski is nu in balbezit. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Chunchulin passt de bal met de wreef. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio passt de bal zonder na te denken. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap. Villate kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:8

86e minuut.
Pletsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio met een sublieme pass. Klungelig pakt Bähler de bal. Bähler speelt de bal door. Wewiórski bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wewiórski rent richting de bal. Wewiórski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.l Trattoria 90%, STIINTA BREAZA 10%.
C.l Trattoria - STIINTA BREAZA 0:9