Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CrvenaZvezda2018 Rapidul
4231 Tactiek old
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 44
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Iţic passt de bal in één keer door. Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Iţic met een sublieme pass. Szulakowski speelt de bal door. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nichifor trapt de bal weg. Szulakowski kopt de bal weg. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szulakowski met de inworp. Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal met de wreef. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - Rapidul 0:1

9e minuut.
Angelas verovert de bal door een tackle van achteren. Angelas geeft de bal voor. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mihăilă de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nichifor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Edouard speelt de bal door. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Iţic speelt de bal door. Klungelig pakt Szulakowski de bal. Szulakowski geeft een hoge lob. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Troncea probeert naar een medespeler te passen. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Edouard geeft een lange en hoge pass. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft de bal voor. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Nichifor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Drăguloiu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Galinho speelt de bal door. Ðức Kiên rent richting de bal. Troncea begaat een overtreding. Troncea krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Fontora geeft een lange en hoge pass. Biscontri is nu in balbezit. Biscontri passt de bal met de wreef. Butacu is nu in balbezit. Butacu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulakowski neemt de hoekschop. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Nichifor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - Rapidul 0:2

30e minuut.
Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên passt de bal in één keer door. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Mihăilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - Rapidul 0:3

31e minuut.
Biscontri passt de bal met de wreef. Daar is Tătărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătărescu passt de bal zonder na te denken. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Szulakowski geeft de bal voor. Mihăilă kopt de bal weg. Galinho probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 65%, Rapidul 35%.
CrvenaZvezda2018 - Rapidul 0:3

48e minuut.
Szulakowski kopt de bal weg. Ðức Kiên is nu in balbezit. Bertuzzi is nu in balbezit. Ðức Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Drăguloiu passt de bal met de wreef. Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski geeft de bal voor. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Romanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanos passt de bal met de wreef. Ruhroth rent richting de bal. Butacu is nu in balbezit. Butacu draait met de bal, schiet en ... Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Drăguloiu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguloiu passt de bal in één keer door. Iţic geeft de bal voor. Ordóñez kan de bal niet met de borst controleren. Bertuzzi verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szulakowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ðức Kiên springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szulakowski geeft de bal voor. Drăguloiu is nu in balbezit. Met opzet legt Tătărescu zijn tegenspeler op de grond. Drăguloiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Iţic wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Nichifor met een harde bal richting middenveld. Szulakowski speelt de bal door. Berlea rent richting de bal. Drăguloiu verovert de bal door een tackle van achteren. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Nichifor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - Rapidul 0:4

62e minuut.
Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Mihăilă probeert de bal aan de voet te houden. Galinho geeft een hoge lob. Daar is Bertuzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Berlea geeft de bal voor. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal met de wreef. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butacu met de inworp. Biscontri geeft de bal voor. Romanos maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcola probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Galinho is nu in balbezit. Galinho geeft de bal voor. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel. Nichifor maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ruhroth rent richting de bal. Szulakowski geeft de bal voor. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Szulakowski met een sublieme pass. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal zonder na te denken. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Nichifor bokst de bal weg.

76e minuut.
Szulakowski geeft de bal voor. Drăguloiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Ðức Kiên de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Bertuzzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nichifor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Szulakowski passt de bal zonder na te denken. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal met de wreef. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontora geeft een hoge lob. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruhroth met de inworp. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic haalt uit met een fantastische trap. Nichifor bokst de bal weg.

88e minuut.
Iţic is nu in balbezit. Iţic passt de bal in één keer door. Szulakowski met een sublieme pass. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Drăguloiu heeft problemen om de bal te vangen. Drăguloiu passt de bal met de wreef. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel. Nichifor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 69%, Rapidul 31%.
CrvenaZvezda2018 - Rapidul 0:4