Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dynamoo FC Kristal Glam
me Tactiek new
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 58.2
zeer goed Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Oprişan is nu in balbezit. Oprişan passt de bal met de wreef. Perliński rent richting de bal. Perliński draait met de bal, schiet en ... Miauczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - FC Kristal Glam 1:0

10e minuut.
Kržić verovert de bal door een tackle van achteren. Tănăsoaica geeft een hoge lob. Utasi rent richting de bal. Utasi schiet op doel. Maneiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dynamoo - FC Kristal Glam 1:1

12e minuut.
Zaharescu passt de bal in één keer door. Kržić probeert naar een medespeler te passen. Marsilia met een sublieme pass. Utasi rent richting de bal. Utasi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - FC Kristal Glam 1:2

23e minuut.
Predoiu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Menu de bal. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - FC Kristal Glam 1:3

23e minuut.
Oprişan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szucki komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Roka passt de bal met de wreef. Marsilia probeert naar een medespeler te passen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Maneiro probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - FC Kristal Glam 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamoo 56%, FC Kristal Glam 44%.
dynamoo - FC Kristal Glam 1:4

49e minuut.
Marsilia is nu in balbezit. Marsilia geeft een hoge lob. Utasi rent richting de bal. Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bałtroczyk komt het veld opgelopen. Cozma komt het veld opgelopen. Tomás komt het veld opgelopen. Rusanowski komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Doeltrap. Servác komt het veld opgelopen. Cârlescu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Grygo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marsilia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kržić de bal. Kržić probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cârlescu rent richting de bal. Cârlescu passt de bal zonder na te denken. Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu schiet op doel. Tomás werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - FC Kristal Glam 1:5

88e minuut.
Servác is nu in balbezit. Servác passt de bal met de wreef. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dynamoo - FC Kristal Glam 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dynamoo 46%, FC Kristal Glam 54%.
dynamoo - FC Kristal Glam 1:6