Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Obor ARSENAL Zalău
DDD Tactiek mosu 1
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Gogola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogola met een sublieme pass. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli geeft de bal voor. Surdu maakt een snoekduik en kopt de bal. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Albu heeft problemen om de bal te vangen. Albu geeft een hoge lob. Surdu kopt de bal weg. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 0:1

13e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Furlan probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Zębacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Stolojan met een snelle inworp. Schipor bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipor passt de bal in één keer door. Stolojan geeft een lange en hoge pass. Boroi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Albu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albu geeft de bal voor. Doru kopt de bal weg. Furlan is nu in balbezit. Furlan schiet op doel. Zębacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Stolojan rent richting de bal. Żygowski onderschept slim de pass. Żygowski geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Furlan geeft de bal voor. Klungelig pakt Doru de bal. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap. Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko probeert naar een medespeler te passen. Pinelli probeert naar een medespeler te passen. Zabokrzycki heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki schiet op doel. Zębacki bokst de bal weg.

30e minuut.
Furlan rent richting de bal. Furlan passt de bal met de wreef. Surdu rent richting de bal. Surdu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 0:2

37e minuut.
Klungelig pakt Albu de bal. Albu geeft de bal voor. Klungelig pakt Butulan de bal. Surdu is nu in balbezit. Surdu draait met de bal, schiet en ... Zębacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ovčák onderschept slim de pass. Ovčák passt de bal in één keer door. Schipor geeft een lange en hoge pass. Boroi is nu in balbezit. Boroi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 61%, ARSENAL Zalău 39%.
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 1:2

54e minuut.
Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki passt de bal met de wreef. Surdu is nu in balbezit. Surdu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Butulan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 1:3

55e minuut.
Schipor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stolojan de bal. Yepko probeert naar een medespeler te passen. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Bungert de bal. Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Hariton geeft de bal voor. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Surdu geeft een lange en hoge pass. Zębacki bokst de bal weg. Surdu rent richting de bal. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 1:4

62e minuut.
Coranga met de inworp. Hariton met een sublieme pass. Pinelli probeert naar een medespeler te passen. Surdu rent richting de bal. Surdu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 1:5

70e minuut.
Pinelli rent richting de bal. Pinelli speelt de bal door. Surdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Rujoiu heeft problemen om de bal te vangen. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki speelt de bal door. Surdu is nu in balbezit. Surdu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Stolojan heeft problemen om de bal te vangen. Schipor bereikt de bal nog maar net als eerste. Schipor passt de bal zonder na te denken. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi draait met de bal, schiet en ... Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 62%, ARSENAL Zalău 38%.
Dinamo Obor - ARSENAL Zalău 1:5