Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:14
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: HIS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 17279
HIS LILIACUL
his2 Tactiek 433nou
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 64.6
solide Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Oberberg rent richting de bal. Sebik begaat een overtreding. Oberberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Trường Nam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Oberberg krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Stăvaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stăvaru geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bolaño met de inworp. Yano is nu in balbezit. Yano geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bărăscu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Oberberg verovert de bal door een tackle van achteren. Oberberg met een sublieme pass. Trường Nam rent richting de bal. Yano is nu in balbezit. Yano draait met de bal, schiet en ... Bărăscu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Trường Nam probeert de bal aan de voet te houden. Sinovčić is nu in balbezit. Sinovčić probeert naar een medespeler te passen. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Melinte geeft een hoge lob. Trường Nam is nu in balbezit. Valencia begaat een overtreding. Valencia krijgt een gele kaart. Trường Nam is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sinovčić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oberberg probeert de bal met de borst te controleren. Oberberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Oberberg schiet op doel. Sebik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khắc Cường neemt de hoekschop. Oberberg maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Valencia rent richting de bal. Marina begaat een overtreding. Valencia raakt geblesseerd tijdens het duel. Salvat zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Henny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henny haalt uit met een fantastische trap. Boca bokst de bal weg.

29e minuut.
Trường Nam passt de bal met de wreef. Khắc Cường rent richting de bal. Khắc Cường speelt de bal door. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap. Bărăscu bokst de bal weg.

31e minuut.
Kurzaj rent richting de bal. Trường Nam onderschept slim de pass. Oberberg rent richting de bal. Trường Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - LILIACUL 0:1

35e minuut.
Trường Nam speelt de bal door. Bolaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaño passt de bal met de wreef. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sinovčić met een sublieme pass. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez met een sublieme pass. Talbot heeft problemen om de bal te vangen. Talbot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Khắc Cường passt de bal in één keer door. Trường Nam rent richting de bal. Trường Nam passt de bal in één keer door. Bolaño rent richting de bal. Bolaño geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 57%, LILIACUL 43%.
HIS - LILIACUL 0:1

51e minuut.
Bolaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yano bereikt de bal nog maar net als eerste. Yano geeft een lange en hoge pass. Valencia kan de bal niet met de borst controleren. Sinovčić geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz passt de bal in één keer door. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HIS - LILIACUL 1:1

85e minuut.
Salvat heeft problemen om de bal te vangen. Bolaño is nu in balbezit. Bolaño passt de bal met de wreef. Oberberg is nu in balbezit. Oberberg schiet op doel. Bărăscu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trường Nam is nu in balbezit. Trường Nam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - LILIACUL 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 57%, LILIACUL 43%.
HIS - LILIACUL 1:2