Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c interalex Green Buffaloess
iures Tactiek vulturul
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
44.1 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten zeer goed
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Biserčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Biserčić passt de bal zonder na te denken. Daar is Luzietti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Klinko speelt de bal door. Modan is nu in balbezit. Modan geeft een lange en hoge pass. Baholdin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baholdin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Luzietti haalt uit met een fantastische trap. Gruszecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biserčić geeft een lange en hoge pass. Luzietti krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:1

14e minuut.
Ciuchină heeft problemen om de bal te vangen. Rumeanţev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rumeanţev passt de bal in één keer door. Mrożek is nu in balbezit. Mrożek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bauman is nu in balbezit. Bauman probeert naar een medespeler te passen. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai draait met de bal, schiet en ... Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:2

20e minuut.
Gruszecki geeft de bal voor. Daar is Powell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powell geeft een hoge lob. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gruszecki heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:3

22e minuut.
Nápoli is nu in balbezit. Nápoli passt de bal in één keer door. Piechoczek geeft een lange en hoge pass. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche bokst de bal weg. Luzietti is nu in balbezit. Luzietti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:4

24e minuut.
Powell rent richting de bal. Powell passt de bal met de wreef. Kornai is nu in balbezit. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bauman onderschept slim de pass. Bauman passt de bal in één keer door. Kornai is nu in balbezit. Kornai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bauman is nu in balbezit. Bauman geeft een hoge lob. Kornai rent richting de bal. Kornai schiet op doel. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:5

40e minuut.
Piechoczek probeert naar een medespeler te passen. Biserčić rent richting de bal. Biserčić geeft een hoge lob. Luzietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzietti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:6

45e minuut.
Bauman is nu in balbezit. Bauman geeft een lange en hoge pass. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Kornai onderschept slim de pass. Kornai haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:7

45e minuut.
Ökkeşoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 60%, Green Buffaloess 40%.
f.c interalex - Green Buffaloess 0:7

50e minuut.
Biserčić passt de bal zonder na te denken. Powell is nu in balbezit. Powell passt de bal zonder na te denken. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Biserčić passt de bal zonder na te denken. Piechoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechoczek geeft de bal voor. Kornai rent richting de bal. Kornai draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klinko bereikt de bal nog maar net als eerste. Klinko speelt de bal door. Biserčić probeert naar een medespeler te passen. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Ribadaneira neemt vlug de vrije trap. Baholdin rent richting de bal. Baholdin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rumeanţev de bal. Rumeanţev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Powell kopt de bal weg. Klungelig pakt Ribadaneira de bal. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Piechoczek rent richting de bal. Piechoczek passt de bal in één keer door. Luzietti rent richting de bal. Luzietti schiet op doel. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - Green Buffaloess 0:8

73e minuut.
Ökkeşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bauman kopt de bal weg. Piechoczek heeft problemen om de bal te vangen. Mrożek rent richting de bal. Mrożek haalt uit met een fantastische trap. Ökkeşoğlu bokst de bal weg.

78e minuut.
Strzykalski kopt de bal weg. Bauman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piechoczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek haalt uit met een fantastische trap. Ökkeşoğlu bokst de bal weg.

82e minuut.
Baholdin haalt uit met een fantastische trap. Ökkeşoğlu met een sublieme pass. Bilgeataoğlu kopt de bal weg. Baholdin is nu in balbezit. Baholdin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Doeltrap. Ökkeşoğlu trapt de bal weg. Klinko kopt de bal weg. Mrożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrożek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Luzietti heeft problemen om de bal te vangen. Piechoczek is nu in balbezit. Biserčić met een sublieme pass. Kornai rent richting de bal. Kornai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Klinko rent richting de bal. Powell verovert de bal door een tackle van achteren. Powell passt de bal in één keer door. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Kornai draait met de bal, schiet en ... Jaurreche bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 58%, Green Buffaloess 42%.
f.c interalex - Green Buffaloess 0:8