Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA BUCURESTI Blue Aztec 2006
steaua Tactiek improvizatii
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
34.9 gemiddelde waardering 58
goed Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


15e minuut.
Geantă verovert de bal door een tackle van achteren. Burgoa onderschept slim de pass. Burgoa met een sublieme pass. Báder bereikt de bal nog maar net als eerste. Báder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Vulpeşean met een sublieme pass. Quinteros geeft een hoge lob. Rózsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózsa geeft de bal voor. Sekáč krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rózsa passt de bal met de wreef. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Akif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kavon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Costache geeft de bal voor. Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rózsa kopt de bal weg. Klungelig pakt Salach de bal. Salach met een sublieme pass. Covei rent richting de bal. Covei schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi met een sublieme pass. Daar is Rózsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózsa geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sekáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekáč draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Blue Aztec 2006 0:1

40e minuut.
Sekáč passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rózsa de bal. Rózsa speelt de bal door. Crivăţ rent richting de bal. Crivăţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 64%, Blue Aztec 2006 36%.
STEAUA BUCURESTI - Blue Aztec 2006 0:1

46e minuut.
Báder rent richting de bal. Covei rent richting de bal. Covei geeft een hoge lob. Rózsa probeert de bal met de borst te controleren. Rózsa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Costache passt de bal met de wreef. Sekáč rent richting de bal. Sekáč speelt de bal door. Rózsa rent richting de bal. Rózsa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Sekáč de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA BUCURESTI - Blue Aztec 2006 0:2

65e minuut.
Burgoa is nu in balbezit. Inworp. Burgoa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa draait met de bal, schiet en ... Akif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Costache neemt de hoekschop. Salach is nu in balbezit. Sekáč onderschept slim de pass. Sekáč haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Covei onderschept slim de pass. Covei speelt de bal door. Costache is nu in balbezit. Costache geeft een lange en hoge pass. Sekáč is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Dedu geeft de bal voor. Inworp. Costache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rózsa is nu in balbezit. Rózsa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA BUCURESTI 56%, Blue Aztec 2006 44%.
STEAUA BUCURESTI - Blue Aztec 2006 0:2