Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Insomnia MDM 1947 Cross Power Victory
Insomnia-PWR1 Tactiek SV Saints
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.5 gemiddelde waardering 62.1
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


4e minuut.
Van den Bergh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isufi met een snelle inworp. Carvajal is nu in balbezit. Carvajal geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Daar is Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelasko rent richting de bal. Żelasko geeft een hoge lob. Mazurek rent richting de bal. Mazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hârleşteanu passt de bal zonder na te denken. Dantschotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantschotter passt de bal zonder na te denken. Vinci rent richting de bal. Vinci haalt uit met een fantastische trap. Kujawiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Rostamyan rent richting de bal. Vinci onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verkin neemt de hoekschop. Silva krijgt zijn hoofd ertegen. Kujawiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Doeltrap. Bănescu trapt de bal weg van het doel. Vinci kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Van den Bergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Bergh passt de bal in één keer door. Prates met een sublieme pass. Vinci rent richting de bal. Vinci draait met de bal, schiet en ... Kujawiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Insomnia MDM 1947 57%, Cross Power Victory 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C Insomnia MDM 1947 - Cross Power Victory 0:0

47e minuut.
Sapela geeft een hoge lob. Hârleşteanu kopt de bal weg. Isufi rent richting de bal. Isufi geeft de bal voor. Eastwood krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Hârleşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleşteanu geeft de bal voor. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood schiet op doel. Bănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Cross Power Victory 1:0

67e minuut.
Vogels rent richting de bal. Vogels probeert naar een medespeler te passen. Kochanský is nu in balbezit. Kochanský geeft een hoge lob. Mazurek maakt een snoekduik en kopt de bal. Bănescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Van den Bergh de bal. Eastwood rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Cross Power Victory 2:0

77e minuut.
Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel geeft de bal voor. Viscol bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinci onderschept slim de pass. Vinci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Carvajal is nu in balbezit. Carvajal passt de bal zonder na te denken. Isufi rent richting de bal. Isufi geeft een hoge lob. Mazurek maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eastwood controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Cross Power Victory 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Insomnia MDM 1947 47%, Cross Power Victory 53%.
F.C Insomnia MDM 1947 - Cross Power Victory 3:0