Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ratele vesele FCRB1923.
3att Tactiek Granar !
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 48.7
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
formidabel Verdedigen solide


12e minuut.
Daar is Botella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Borović met een snelle inworp. Puglisi kan de bal niet met de borst controleren. Puglisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rimoldi geeft een hoge lob. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki met een sublieme pass. Puglisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglisi haalt uit met een fantastische trap. Cantona bokst de bal weg. Ocipka heeft problemen om de bal te vangen. Hefti rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
bin Sakhtyani rent richting de bal. Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki geeft een hoge lob. Hefti is nu in balbezit. Hefti draait met de bal, schiet en ... Cantona bokst de bal weg. Damadyan geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Hefti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratele vesele - FCRB1923. 1:0

40e minuut.
Puglisi probeert naar een medespeler te passen. Hefti rent richting de bal. Baldelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hefti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hefti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Botella passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puglisi de bal. Valle rent richting de bal. Puglisi verovert de bal door een tackle van achteren. Puglisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratele vesele 41%, FCRB1923. 59%.
Ratele vesele - FCRB1923. 1:0

54e minuut.
Sesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sesa geeft een hoge lob. Cãrbunaru met een sublieme pass. Damadyan rent richting de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Valle geeft een lange en hoge pass. Inworp. Borović met de inworp. Puglisi is nu in balbezit. Puglisi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Iancu onderschept slim de pass. Iancu passt de bal met de wreef. bin Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Sakhtyani draait met de bal, schiet en ... Seco probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Solito is nu in balbezit. Solito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ratele vesele - FCRB1923. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratele vesele 30%, FCRB1923. 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ratele vesele - FCRB1923. 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Puglisi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borović de bal. Borović probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Cãrbunaru schiet op doel. Cantona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

102e minuut.
Botella bereikt de bal nog maar net als eerste. Szirmay begaat een overtreding. Botella raakt geblesseerd tijdens het duel. Botella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puglisi rent richting de bal. Ocipka is nu in balbezit. Hefti is nu in balbezit. Hefti draait met de bal, schiet en ... Cantona bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratele vesele 34%, FCRB1923. 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ratele vesele - FCRB1923. 1:1

115e minuut.
Baldelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Botella met de inworp. Puglisi probeert de bal met de borst te controleren. Puglisi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratele vesele 31%, FCRB1923. 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ratele vesele - FCRB1923. 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Iancu neemt de penalty, wat een uithaal! Seco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Puglisi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cantona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
bin Sakhtyani legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Seco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Damadyan neemt zijn aanloop. Cantona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Solito neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel! Doeltrap.
---
Hefti legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
---
Szirmay legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratele vesele - FCRB1923. 1:2
---
Cãrbunaru neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Cantona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Odolskiy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratele vesele - FCRB1923. 1:3
---