Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo plesesti LoveAndDevotion
433 Tactiek 433av
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 53.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
goed Verdedigen solide


20e minuut.
Schmidt met een snelle inworp. Ursache probeert naar een medespeler te passen. Wollinger probeert naar een medespeler te passen. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ... Apostu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Richter geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Someşan met de inworp. Szabados is nu in balbezit. Szabados haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Szabados speelt de bal door. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Coreda ... Strafschop! Zago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szabados legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apostu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Schmidt passt de bal in één keer door. Wollinger rent richting de bal. Wollinger passt de bal in één keer door. Szabados is nu in balbezit. Szabados haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Szabados rent richting de bal. Esterházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Canosa is nu in balbezit. Canosa geeft een hoge lob. Caramuto kopt de bal weg. Tascău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pažin rent richting de bal. Pažin schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Schmidt passt de bal zonder na te denken. Wollinger speelt de bal door. Szabados is nu in balbezit. Szabados draait met de bal, schiet en ... Apostu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Esterházy de bal. Apostu probeert naar een medespeler te passen. Ocio kopt de bal weg. Szabados is nu in balbezit. Szabados schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tardif onderschept slim de pass. Tardif geeft een hoge lob. Esterházy heeft problemen om de bal te vangen. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Ursache speelt de bal door. Wollinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollinger passt de bal in één keer door. Szabados bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabados draait met de bal, schiet en ... Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Schmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollinger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Someşan de bal. Someşan geeft een hoge lob. Zago krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ocio bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmidt is nu in balbezit. Schmidt speelt de bal door. Klungelig pakt Szabados de bal. Szabados haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 74%, LoveAndDevotion 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo plesesti - LoveAndDevotion 0:0

47e minuut.
Dolfo rent richting de bal. Caramuto onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gyurkovits zal de hoekschop nemen. Powieczko springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Szabados speelt de bal door. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache speelt de bal door. Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Zago schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo plesesti - LoveAndDevotion 0:1

76e minuut.
Inworp. Richter met een snelle inworp. Selvood is nu in balbezit. Selvood geeft een lange en hoge pass. Caramuto maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Fosco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Radeta de bal onder controle te krijgen. Caramuto is nu in balbezit. Powieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Powieczko schiet op doel. Tascău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Tascău speelt de bal door. Szabados kopt de bal weg. Coreda speelt de bal door. Zago heeft problemen om de bal te vangen. Zago draait met de bal, schiet en ... Apostu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Canosa is nu in balbezit. Wollinger rent richting de bal. Wollinger speelt de bal door. Zago rent richting de bal. Zago schiet op doel. Apostu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Ursache met een sublieme pass. Canosa rent richting de bal. Wollinger verovert de bal door een tackle van achteren. Wollinger geeft de bal voor. Zago springt en kopt de bal. Apostu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo plesesti 51%, LoveAndDevotion 49%.
dinamo plesesti - LoveAndDevotion 0:1