Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FRATII DIN TEI Inter Teius
A521 Tactiek 532
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 59.6
very good Schieten excellent
good Passen excellent
formidable Verdedigen good


4e minuut.
Daar is Yurtkulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Saux is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yurtkulu. Le Saux raakt geblesseerd tijdens het duel. Racek komt bij de bal en schiet. Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Le Saux is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Inter Teius 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Pitter de bal. Priewasser bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pitter krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Vrabie geeft een lange en hoge pass. Drakulović kopt de bal weg. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FRATII DIN TEI - Inter Teius 1:1

21e minuut.
Vrabie speelt de bal door. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Drakulović verovert de bal door een tackle van achteren. Drakulović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Molina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krecikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szepesi verovert de bal door een tackle van achteren. Szepesi schiet op doel. Mráz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Inter Teius 1:2

29e minuut.
Racek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Le Saux de bal. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux onderschept slim de pass. Le Saux schiet op doel. Kharroubi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 45%, Inter Teius 55%.
FRATII DIN TEI - Inter Teius 1:2

57e minuut.
Montero kopt de bal weg. Igaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina verovert de bal door een tackle van achteren. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Inter Teius 1:3

61e minuut.
Szepesi onderschept slim de pass. Szepesi probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FRATII DIN TEI - Inter Teius 1:4

61e minuut.
Rincón komt het veld opgelopen. Manolache komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Soh onderschept slim de pass. Szepesi onderschept slim de pass. Szepesi probeert naar een medespeler te passen. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Epifanio speelt de bal door. Manolache is nu in balbezit. Manolache passt de bal in één keer door. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Mráz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilchrist komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FRATII DIN TEI 44%, Inter Teius 56%.
FRATII DIN TEI - Inter Teius 1:4