Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc. Dunarea de Jos Bestialii
Baraj Tactiek ccc01
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 54.1
good Schieten excellent
solid Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Pieńkoś is nu in balbezit. Kacík is nu in balbezit. Kacík geeft een lange en hoge pass. Karaivanov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:1

6e minuut.
Pieńkoś met een snelle inworp. Kacík rent richting de bal. Kacík geeft een hoge lob. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Kornacki de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:2

11e minuut.
Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz passt de bal met de wreef. Kacík met een sublieme pass. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov schiet op doel. Leroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Murgovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Catalano Dupuy de bal. Kacík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík passt de bal in één keer door. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karaivanov passt de bal met de wreef. Daar is Bakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... Kornacki probeert de bal aan de voet te houden. Leroy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:3

20e minuut.
Phojun passt de bal in één keer door. Murgovan met een sublieme pass. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov onderschept slim de pass. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... Leroy bokst de bal weg.

28e minuut.
Kacík rent richting de bal. Kacík geeft de bal voor. Bakmaz kopt de bal weg. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Murgovan geeft de bal voor. Gieco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Catalano Dupuy geeft een hoge lob. Suchodolski springt en kopt de bal. Leroy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Catalano Dupuy verovert de bal door een tackle van achteren. Catalano Dupuy passt de bal zonder na te denken. Kacík probeert naar een medespeler te passen. Pieńkoś rent richting de bal. Pieńkoś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Kokotek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Đình Dương de bal onder controle te krijgen. Kacík is nu in balbezit. Kacík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Suchodolski probeert naar een medespeler te passen. Świstak geeft de bal voor. Karaivanov kopt de bal weg. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:4

41e minuut.
Kacík rent richting de bal. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík met een sublieme pass. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Pieńkoś de bal. Pieńkoś probeert naar een medespeler te passen. Kacík geeft een hoge lob. Świstak maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Murgovan de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz schiet op doel. Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Kornacki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 76%, Bestialii 24%.
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:5

46e minuut.
Efeler komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bakmaz passt de bal zonder na te denken. Świstak met een sublieme pass. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:6

61e minuut.
Ibarra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kacík is nu in balbezit. Kacík speelt de bal door. Karaivanov heeft problemen om de bal te vangen. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... Leroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Đình Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu geeft de bal voor. Gieco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Inworp. Catalano Dupuy met een snelle inworp. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík geeft een lange en hoge pass. Karaivanov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieńkoś met de inworp. Kacík geeft een hoge lob. Karaivanov springt en kopt de bal. Leroy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:7

88e minuut.
Murgovan is nu in balbezit. Murgovan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Efeler met de inworp. Świstak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc. Dunarea de Jos 72%, Bestialii 28%.
Fc. Dunarea de Jos - Bestialii 0:7