Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra FC TEXTILA CISNADIE
simplu de tot v3 Tactiek num2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 12
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.3 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten excellent
very good Passen formidable
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Bragaglia is nu in balbezit. Bragaglia geeft een hoge lob. Coinac springt en kopt de bal. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Santander kopt de bal weg. Cenky is nu in balbezit. Cenky passt de bal zonder na te denken. Jiménez rent richting de bal. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bragaglia met een snelle inworp. Cugowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia geeft een hoge lob. Jiménez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - FC TEXTILA CISNADIE 1:0

10e minuut.
Bragaglia met een snelle inworp. Cugowski is nu in balbezit. Cugowski geeft de bal voor. Coinac krijgt zijn hoofd ertegen. Cíger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cugowski passt de bal met de wreef. Anievas speelt de bal door. Cenky probeert naar een medespeler te passen. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Lamperski passt de bal met de wreef. Viinikkala heeft problemen om de bal te vangen. Viinikkala speelt de bal door. Duval heeft problemen om de bal te vangen. Duval haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Santander is nu in balbezit. Lamperski onderschept slim de pass. Stan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stan krijgt een gele kaart. Lamperski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Viinikkala zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cobra - FC TEXTILA CISNADIE 1:1

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Castellón de bal onder controle te krijgen. Moca is nu in balbezit. Cugowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cugowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Derda geeft de bal voor. Stan heeft problemen om de bal te vangen. Duval rent richting de bal. Duval schiet op doel. Mrównica werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - FC TEXTILA CISNADIE 1:2

37e minuut.
Santander rent richting de bal. Santander geeft een lange en hoge pass. Duval kopt de bal weg. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Mrównica bokst de bal weg. Mizda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra - FC TEXTILA CISNADIE 1:3

39e minuut.
Cugowski onderschept slim de pass. Cugowski speelt de bal door. Bragaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragaglia geeft een hoge lob. Coinac maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 51%, FC TEXTILA CISNADIE 49%.
Cobra - FC TEXTILA CISNADIE 1:3

60e minuut.
Haračić met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Castellón de bal onder controle te krijgen. Moca rent richting de bal. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Moca onderschept slim de pass. Moca passt de bal met de wreef. Castellón probeert naar een medespeler te passen. Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinikkala draait met de bal, schiet en ... Mrównica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Belev met een snelle inworp. Castellón geeft een lange en hoge pass. Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinikkala draait met de bal, schiet en ... Mrównica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Olguín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cenky met een snelle inworp. Anievas geeft een lange en hoge pass. Coinac maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Langosz is nu in balbezit. Langosz geeft de bal voor. Santander kopt de bal weg. Cenky bereikt de bal nog maar net als eerste. Cenky geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Oviedo speelt de bal door. Belev probeert naar een medespeler te passen. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinikkala is nu in balbezit. Viinikkala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra 50%, FC TEXTILA CISNADIE 50%.
Cobra - FC TEXTILA CISNADIE 1:3