Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelicanul Negru SONIS
pa-pa-do Tactiek distrugatorul
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten outstanding
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Gorgan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Nave is nu in balbezit. Gorgan begaat een overtreding. Gorgan krijgt een gele kaart. La Nave wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. La Nave kan niet meer verder spelen. Boguś komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Madrigal kopt de bal weg. Ledesma speelt de bal door. Cuzino is nu in balbezit. Cuzino geeft een hoge lob. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Stoilov geeft een lange en hoge pass. Brycht geeft de bal voor. Poppe kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuzino de bal. Kurniawka rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kurniawka rent richting de bal. Kurniawka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - SONIS 1:0

8e minuut.
Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean speelt de bal door. Klungelig pakt Gorgan de bal. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Cesi kopt de bal weg. Rimoldi met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft een lange en hoge pass. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Juvakka speelt de bal door. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal passt de bal zonder na te denken. Kurniawka kan de bal niet met de borst controleren. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap. Gâlcă bokst de bal weg.

18e minuut.
Stoilov passt de bal zonder na te denken. Rimoldi probeert naar een medespeler te passen. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan draait met de bal, schiet en ... Gutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pelicanul Negru - SONIS 1:1

21e minuut.
Ledesma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledesma geeft een hoge lob. Rimoldi speelt de bal door. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Madrigal probeert naar een medespeler te passen. Cesi rent richting de bal. Karakula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karakula krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwakman verovert de bal door een tackle van achteren. Stoilov begaat een overtreding. Kwakman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

29e minuut.
Juvakka passt de bal met de wreef. Rimoldi speelt de bal door. Grădean rent richting de bal. Grădean geeft een lange en hoge pass. Gorgan springt en kopt de bal. Gutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Klungelig pakt Ledesma de bal. Ledesma geeft een lange en hoge pass. Grădean met een sublieme pass. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cuzino onderschept slim de pass. Cuzino met een sublieme pass. Gorgan rent richting de bal. Stoilov rent richting de bal. Stoilov passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gorgan rent richting de bal. Gorgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - SONIS 1:2

44e minuut.
Poppe geeft een hoge lob. Rimoldi kopt de bal weg. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan schiet op doel. Gutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - SONIS 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 56%, SONIS 44%.
Pelicanul Negru - SONIS 1:3

47e minuut.
Siewierski kopt de bal weg. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal passt de bal met de wreef. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Rimoldi verovert de bal door een tackle van achteren. Rimoldi probeert naar een medespeler te passen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft een hoge lob. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Daar is Borges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesi geeft een lange en hoge pass. Stoilov kopt de bal weg. Gorgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgan geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Grădean de bal. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Gutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Byrt rent richting de bal. Byrt geeft een lange en hoge pass. Gorgan is nu in balbezit. Gorgan haalt uit met een fantastische trap. Gutek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Daar is Kwakman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwakman geeft een hoge lob. Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Kurniawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurniawka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Grădean probeert naar een medespeler te passen. Gorgan rent richting de bal. Boguś is nu in balbezit. Gorgan onderschept slim de pass. Gorgan schiet op doel. Gutek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gutek trapt de bal weg. Cuzino kopt de bal weg. Grădean rent richting de bal. Grădean geeft een lange en hoge pass. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Siewierski rent richting de bal. Siewierski geeft een lange en hoge pass. Byrt heeft problemen om de bal te vangen. Karakula rent richting de bal. Karakula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelicanul Negru - SONIS 2:3

89e minuut.
Cesi rent richting de bal. Cesi geeft een lange en hoge pass. Grădean is nu in balbezit. Grădean geeft de bal voor. Gorgan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelicanul Negru 38%, SONIS 62%.
Pelicanul Negru - SONIS 2:3