Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_lui_Gigica FC Ardeo Parlea
*-*-*-* Tactiek 442
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 65
solid Schieten incredible
average Passen excellent
solid Verdedigen excellent


2e minuut.
Kresa passt de bal in één keer door. Le Coz is nu in balbezit. Le Coz geeft een hoge lob. Basilicata is nu in balbezit. Basilicata schiet op doel. Cieślak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:1

7e minuut.
Basilicata schiet op doel. Guggiari probeert de bal aan de voet te houden. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Capanni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bellaveglia de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Capanni kopt de bal weg. Basilicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilicata haalt uit met een fantastische trap. Guggiari probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Le Coz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Capanni probeert naar een medespeler te passen. Basilicata bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilicata schiet op doel. Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:2

10e minuut.
Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Álvarez onderschept slim de pass. Sánchez Álvarez met een sublieme pass. Kresa is nu in balbezit. Kresa geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Capanni is nu in balbezit. Capanni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:3

14e minuut.
Kresa speelt de bal door. Basilicata rent richting de bal. Basilicata geeft een lange en hoge pass. Capanni springt en kopt de bal. Cieślak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:4

16e minuut.
Hochschorner verovert de bal door een tackle van achteren. Hochschorner passt de bal zonder na te denken. Kresa geeft een lange en hoge pass. Capanni springt en kopt de bal. Cieślak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:5

18e minuut.
de Wijs passt de bal met de wreef. Kresa is nu in balbezit. Kresa passt de bal zonder na te denken. Basilicata rent richting de bal. Basilicata draait met de bal, schiet en ... Paal! Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basilicata rent richting de bal. Cieślak probeert naar een medespeler te passen. Faltejsek kopt de bal weg. Grecescu rent richting de bal. Grecescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Capanni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bellaveglia. Capanni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hochschorner met een snel genomen vrije trap. Capanni springt en kopt de bal. Cieślak bokst de bal weg.

23e minuut.
bin Yousif met een sublieme pass. Mârzoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mârzoi speelt de bal door. Klungelig pakt Capanni de bal. Capanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
de Wijs bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wijs geeft de bal voor. Klungelig pakt Capanni de bal. Capanni draait met de bal, schiet en ... Bellaveglia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Le Coz neemt de hoekschop. Capanni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bellaveglia geeft een hoge lob. de Wijs kopt de bal weg. Daar is Ciurba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilicata rent richting de bal. Basilicata geeft een lange en hoge pass. Cieślak bokst de bal weg. Capanni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:6

35e minuut.
Kresa passt de bal in één keer door. Hochschorner geeft een lange en hoge pass. Capanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Cieślak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:7

36e minuut.
Faltejsek probeert naar een medespeler te passen. Grecescu rent richting de bal. Grecescu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mârzoi de bal onder controle te krijgen. Suolahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Basilicata kopt de bal weg. Bellaveglia probeert de bal met de borst te controleren. bin Yousif rent richting de bal. Capanni verovert de bal door een tackle van achteren. Capanni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:8

41e minuut.
Ciurba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faltejsek is nu in balbezit. Faltejsek passt de bal in één keer door. Pikoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikoulas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Jurietti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurietti passt de bal met de wreef. Pikoulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikoulas draait met de bal, schiet en ... Bobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Suolahti bokst de bal weg.

44e minuut.
Hochschorner passt de bal zonder na te denken. Capanni heeft problemen om de bal te vangen. Le Coz bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Coz geeft een lange en hoge pass. Basilicata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 68%, FC Ardeo Parlea 32%.
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:8

52e minuut.
Le Coz geeft een lange en hoge pass. Basilicata is nu in balbezit. Guggiari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Basilicata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Capanni neemt de penalty, wat een uithaal! Cieślak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Madlung passt de bal in één keer door. Le Coz rent richting de bal. Le Coz passt de bal in één keer door. Capanni is nu in balbezit. Capanni schiet op doel. Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basilicata is nu in balbezit. Basilicata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:9

64e minuut.
Basilicata kopt de bal weg. Klungelig pakt Capanni de bal. Bellaveglia is nu in balbezit. Capanni onderschept slim de pass. Capanni schiet op doel. Cieślak bokst de bal weg.

69e minuut.
Hochschorner met een sublieme pass. Daar is Kresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kresa speelt de bal door. Capanni rent richting de bal. Capanni draait met de bal, schiet en ... Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciurba de bal onder controle te krijgen. Capanni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Yousif. Capanni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hochschorner wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:10

85e minuut.
Hochschorner passt de bal in één keer door. de Wijs bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wijs geeft een hoge lob. Capanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Cieślak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Le Coz geeft een hoge lob. Cieślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Madlung probeert naar een medespeler te passen. Capanni is nu in balbezit. bin Yousif begaat een overtreding. bin Yousif krijgt een gele kaart. Capanni raakt geblesseerd tijdens het duel. Hochschorner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Basilicata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Le Coz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Le Coz passt de bal in één keer door. Capanni is nu in balbezit. Capanni geeft een hoge lob. Basilicata maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_lui_Gigica 64%, FC Ardeo Parlea 36%.
Steaua_lui_Gigica - FC Ardeo Parlea 0:10