Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gerula27team bobartanii-interisti
451 Tactiek 433 eu at
55% Balbezit 45%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39 gemiddelde waardering 51.2
matig Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu geeft de bal voor. Stellacci kopt de bal weg. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev draait met de bal, schiet en ... Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pintać, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:1

6e minuut.
Arghirescu geeft een hoge lob. Tagaldyev kopt de bal weg. Aron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Coroianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciocan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Tagaldyev krijgt zijn hoofd ertegen. Pietreanu heeft problemen om de bal te vangen. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:2

19e minuut.
Arghirescu geeft een hoge lob. Cruzalta kopt de bal weg. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:3

24e minuut.
Ciocan controleert de bal met de borst. Ciocan passt de bal in één keer door. Remedi rent richting de bal. Remedi geeft een lange en hoge pass. Stellacci krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bihorac trapt de bal weg. Remedi kopt de bal weg. Coroianu geeft een hoge lob. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Bihorac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tagaldyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagaldyev passt de bal in één keer door. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pietreanu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Coroianu met de inworp. Cruzalta is nu in balbezit. Spediacci verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocan geeft een hoge lob. Stellacci krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:4

39e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft de bal voor. Stellacci kopt de bal weg. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Bihorac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Pölöskei verovert de bal door een tackle van achteren. Pölöskei speelt de bal door. Milosteanu rent richting de bal. Staruchowicz rent richting de bal. Staruchowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tagaldyev is nu in balbezit. Pietreanu onderschept slim de pass. Pietreanu speelt de bal door. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci draait met de bal, schiet en ... Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 69%, bobartanii-interisti 31%.
gerula27team - bobartanii-interisti 0:4

46e minuut.
Remedi passt de bal zonder na te denken. Ciocan geeft de bal voor. Pietreanu kopt de bal weg. Cruzalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruzalta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cruzalta kopt de bal weg. Klungelig pakt Pintać de bal. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Bihorac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:5

58e minuut.
Coroianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coroianu geeft de bal voor. Cruzalta is nu in balbezit. Cruzalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:6

66e minuut.
Stellacci passt de bal zonder na te denken. Pintać kan de bal niet met de borst controleren. Tagaldyev rent richting de bal. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap. Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:7

71e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coroianu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciocan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Butlewski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Remedi met een snelle inworp. Ciocan geeft een hoge lob. Cruzalta maakt een snoekduik en kopt de bal. Bihorac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
gerula27team - bobartanii-interisti 0:8

86e minuut.
Ciocan heeft problemen om de bal te vangen. Ciocan geeft een lange en hoge pass. Cruzalta rent richting de bal. Cruzalta draait met de bal, schiet en ... Bihorac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gerula27team 71%, bobartanii-interisti 29%.
gerula27team - bobartanii-interisti 0:8