Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sapaliga Namoloasa Bayern Nadlac
512-1ex-1 Tactiek 5DA
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
30.5 gemiddelde waardering 56.3
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
matig Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Knežević onderschept slim de pass. Knežević geeft de bal voor. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Bayern Nadlac 0:1

16e minuut.
Caragiale passt de bal met de wreef. Bodea probeert de bal aan de voet te houden. Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Perugino rent richting de bal. Perugino geeft de bal voor. Varlan kopt de bal weg. Caragiale rent richting de bal. Caragiale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Knežević rent richting de bal. Knežević passt de bal met de wreef. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki schiet op doel. Văcăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Bayern Nadlac 0:2

36e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Caragiale verovert de bal door een tackle van achteren. Kurutluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale onderschept slim de pass. Caragiale draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bodea heeft problemen om de bal te vangen. Caragiale bereikt de bal nog maar net als eerste. Caragiale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Bayern Nadlac 0:3

40e minuut.
Knežević passt de bal zonder na te denken. Perugino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chipciu. Perugino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hernandes wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szurpicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Perugino heeft problemen om de bal te vangen. Perugino geeft een lange en hoge pass. Kurutluoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Knežević bereikt de bal nog maar net als eerste. Knežević geeft een lange en hoge pass. Văcăroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 74%, Bayern Nadlac 26%.
Sapaliga Namoloasa - Bayern Nadlac 0:3

46e minuut.
Buchowiec komt het veld opgelopen. Chindea komt het veld opgelopen. Amigão komt het veld opgelopen. Trezza komt het veld opgelopen. Kiełnia komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bodea is nu in balbezit. Buchowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Buchowiec geeft een lange en hoge pass. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu bokst de bal weg.

55e minuut.
Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szurpicki de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Kurutluoğlu met een harde bal richting middenveld. Kiełnia is nu in balbezit. Kiełnia geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Bəşiroğlu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kiełnia neemt de hoekschop. Chindea rent richting de bal. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Buchowiec geeft de bal voor. Szurpicki kopt de bal weg. Kiełnia rent richting de bal. Kiełnia geeft een lange en hoge pass. Szurpicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Trezza passt de bal zonder na te denken. Amigão rent richting de bal. Amigão probeert naar een medespeler te passen. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Drăgoi verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgoi geeft een hoge lob. Bəşiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki verovert de bal door een tackle van achteren. Szurpicki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Buchowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchowiec geeft een lange en hoge pass. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ... Văcăroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Bayern Nadlac 0:4

83e minuut.
Amigão bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigão geeft een hoge lob. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki haalt uit met een fantastische trap. Văcăroiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sapaliga Namoloasa - Bayern Nadlac 0:5

85e minuut.
Amigão onderschept slim de pass. Buchowiec met een sublieme pass. Kiełnia is nu in balbezit. Klungelig pakt Kiełnia de bal. Kiełnia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Trezza heeft problemen om de bal te vangen. Trezza probeert naar een medespeler te passen. Kiełnia is nu in balbezit. Kiełnia geeft een hoge lob. Szurpicki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sapaliga Namoloasa 81%, Bayern Nadlac 19%.
Sapaliga Namoloasa - Bayern Nadlac 0:5